Haberler

Meteoroloji'den 5 İle Şiddet Kar Yağışı Uyarısı

Güncelleme:

Konya ve Karaman'da okullar tatil edilirken Meteoroloji; Tunceli, Bingöl, Bitlis, Malatya ve Elazığ'ı da şiddetli kar yağışı konusunda uyardı.

Karakış etkili geldi meteorolojinin alarm verdiği illerde yoğun kar yağışı görülüyor, Konya ve Karaman'da okullar tatil edilirken Denizli-Antalya karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor işte günün hava durumu.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü dün arka arkaya kar alarmı yayınlamıştı. Yoğun kar yağışı Doğu illerinin aksine Akdeniz bölgesinin iç kesimlerini vurdu.

Niğde, Kayseri ve Adana'nın yükseklerini etkileyen yoğun kar yağışı aralıksız sabaha kadar devam etti. Bugün için de yoğun kar yağışı konusunda uyarı verilen iller var.

BUGÜN BU İLLER DİKKAT

Kuvvetli kar yağışı doğuya doğru kayıyor. Meteoroloji açıklamasına göre kar yağışı şu illerde bugün etkili olacak;

*Tunceli,
*Bingöl
*Bitlis
*Malatya ve Elazığ'da kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur yüksek kesimlerinde kar görülecek.

ŞİDDETLİ YAĞMUR ALARMI

Meteoroloji'nin yayınladığı son hava durumu alarmında bir çok il için de şiddetli yağmur uyarısı bulunuyor. Yarın (26.11.2014 Çarşamba) yurdumuzun güneydoğu kesimlerinde görülecek yağışların Güneydoğu Anadolu Bölgesinde çok kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli sağanak yağmurdan etkilenecek bir çok ilde yüksek yerleri de kar vuracak.
İşte fırtına ve şiddetli yağmur uyarısı veriler iller;

*Gaziantep,
*Kilis,
*Adıyaman,
*Şanlıurfa,
*Diyarbakır,
*Mardin,
*Siirt
*Batman

KONYA: KAR YAĞIŞI OKULLARI KAPATTI

Konya'da, kar yağışınedeniyle 18 ilçede eğitime bir gün ara verildi. Selçuk Üniversitesi de tatil kararı aldı ve vizeleri ertelediğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, kar yağışı ve buzlanma tehlikesi sebebiyle Karatay, Meram, Selçuklu, Ahırlı, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hadim, Ilgın, Kadınhanı, Sarayönü, Seydişehir ve Taşkent ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verileceği belirtildi.

KARAMAN'DA DA TATİL KARARI

Karaman'da kent merkezi ve tüm ilçelerde kar yağışı dolayısıyla eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

Karaman Valiliği'nden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "İl merkezi ve ilçelerdeki tüm okullar yoğun kar yağışı ve ulaşımda yaşanan zorluklar nedeniyle 26 Kasım 2014 tarihinde bir gün süreyle tatil edilmiştir ancak 8. sınıflara yönelik Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı yapılacaktır."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

SEZO:

ALLAH''IN BEREKETİ, TEMİZLİĞİNE KARAKIŞ, BEYAZ KABUS, BEYAZ ÇİLE DEMELERİ YOKMU BENİ DELİ EDİYOR. ALLAH''IN RAHMETİ İŞTE ULA DAHA NE İSTERSİNİZ. KAR YAĞMASA MİKROBUN İÇİNDE GEBERİRSİNİZ. BU ŞEKİLDE HABER VEREN TÜM TV VE HABER KANALLARINA YAZIKLAR OLSUN

26
0
yanıtYanıtla
malatyalı:

44malatya bereketlı olur ınslh

10
0
yanıtYanıtla
yavuzMobil-ANDROID:

memleketim elazığa yağar inşallah

9
0
yanıtYanıtla
gakkoş:

elazıga selam olsun ızmırden cuneyt babür

7
1
yanıtYanıtla
ÖZGÜR:

BİZLERE YILLAR SONRA KAR YAĞDI İNŞALLAH BEREKETLİ VE HAYIRLISIYLA BÜTÜN MEMLEKETİMİZE YAĞAR.

6
0
yanıtYanıtla
diyarbakirmobilWeb@haberler.com:

İnşallag hayırlı ve bereketli bir kış olur.

5
0
yanıtYanıtla
nasip ticaret:

şırnak a daha yağmadı. . . .

1
2
yanıtYanıtla
eylülsu:

tekirdağa niye yağmıyor :( burası çok soğuk

3
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

ADANAYA BİLE KAR YAGDI BEEEE :)) AMA POZANTI VE ALADAĞA :))

1
1
yanıtYanıtla
salihmobilWeb@haberler.com:

Okullar tatil değilmi zaten

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title