Haberler

Metehan Berktaş'tan Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) İletişim Kurulu Başkanı Metehan Berktaş, Ligin Gelecek Sezon 22 Takımla Oynanacağı İddialarının Tümüyle Asılsız Olduğunu Söyleyerek, Federasyonun Böyle Bir Niyeti ve Çalışmasının Olmadığını Kaydetti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İletişim Kurulu Başkanı Metehan Berktaş, ligin gelecek sezon 22 takımla oynanacağı iddialarının tümüyle asılsız olduğunu söyleyerek, federasyonun böyle bir niyeti ve çalışmasının olmadığını kaydetti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan TFF İletişim Kurulu Başkanı Metehan Berktaş, daha önce bazı gazetelerde, bugün de bazı internet sitelerinde yayınlanan iddiaların komik olduğunu belirterek, "Böylesine hayali senaryolarla kulüplerin ve spor kamuoyunun kafasını karıştıranların, her şeyden önce uluslararası platformdaki değişim, gelişim ve düzenlemelerin ne olduğunu merak edip öğrenmesinde yarar var. Türkiye'nin yıllar önce geçtiği, FIFA ve UEFA'nın da örnek gösterip üye ülkelere önerdiği bir sistem

dururken, kulüplerin ve milli takımın uluslararası maç takvimini alt üst edecek bir düzenlemeyi benimsemeye kalkmak, futbolun gerçeklerinden bihaber yaşamak demektir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun böyle bir niyeti ve çalışması yoktur. Ulusoy Federasyonu'nun giderayak yeni gelecek federasyonun kucağına bomba bırakacağı iddiaları ise son derece çirkindir" dedi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title