Haberler

Mete Kalkavan'dan Pepe'ye Tartışma Yaratan Kırmızı Kart

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın 30. dakikasında Pepe'nin Josef de Souza'yı düşürdüğü pozisyonda Mete Kalkavan direk kırmızı kartına başvurdu.

Ziraat Türkiye Kupası 2-2'nin rövanşında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı ağırladı.

METE KALKAVAN'DAN DİREK KIRMIZI KART

Gergin başlayan mücadelenin 30. dakikasında Josef de Souza'yı düşüren Pepe, Mete Kalkavan tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Tecrübeli hakemin bu kararı bir çok kişi tarafından eleştirildi.

AHMET ÇAKAR: NE DİYEYİM SANA

Eski hakem Ahmet Çakar bu karardan sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Çakar, "Ya Mete Kalkavan ne diyim sana böyle kırmızı kart olur mu?" dedi.

PEPE EN SON KIRMIZISI 2014 DÜNYA KUPASINDA GÖRDÜ

Pepe, 2014 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez bir resmi maçta kırmızı kart gördü. Portekizli futbolcunun kulüp kariyerindeki son kırmızı kartı ise Real Madrid formasıyla 2011/12 sezonundaydı.

Mete Kalkavan'dan Pepe'ye Tartışma Yaratan Kırmızı Kart

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mete Kalkavan Ahmet Çakar Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Organizasyon...:

Attığımız gol offside ayağına iptal, yeni kurallara göre kırmızı kart tartışmalı, tribünden maçın başından beri yabancı madde, evde biraz adamsan ahlakın varsa oturup eşinle kızınla seyredemeyeceğin bir maç utanmadan tüm stad edilen küfürler, güvenlik zafiyeti, vandal taraftar maganda özel güvenlikçiler, sorumsuz ve insanlığa duyarsız başkan yönetici ama sorarsan fenere organizasyon yapılıyor. Bir takım hem pişkin hem çirkef olunca böyle savunma yapılıyor demek ki :)

5
3
yanıtYanıtla
Samsunlu:

Mete 2 yıldır aziz yıldırım tarafından zaten abluka altına alındı ve sırf yaranmak için bunları yapıyor

3
2
yanıtYanıtla
HERALDE:

Tarafsız olarak yorumum kesinlikle net kırmızı dır topla hiç bir alakası yok adamın net bileğine sıçramış daha kötü sonuçlanabilirdi Josef de Souza için. .

4
0
yanıtYanıtla
Goygoycu:

Nasıl bir mantıktır. Adamın ayağını kıracaksın birde nasıl penaltı diye yorum yapacaksın. Hade laaa. . .

3
0
yanıtYanıtla
FUTBOL SEVGİDİR:

Bi iş var bu haber kanalında, boy boy pensli kafatası öncesinde 5 dk boyunca çekilen kafadan hiç kan akmıyor, çift dalarak ayağa darbe nin ne olduğunu bilmeyen spor yorumcusu olursa bu başlığı atar, ya maç tamamlanıp bu kart verimeseydi bu sefer nasıl başlık atacaktınız. Bi iş var bütün medya aynı telde gidip geliyor, çok uğraşmanıza gerek yok az kaldı zaten ne futbol kalır nede siz ziraa FB biterse sizde bitersinz. . . .

1
2
yanıtYanıtla
Mardinli:

Kırmızı değil sarı olblir

2
1
yanıtYanıtla
Hakikat:

Eğer son adam diye verdiyse belki verilebilir , sertlikten verdiyse bu harekete yüzde 90 sarı kart çıkar.

1
2
yanıtYanıtla
numara düzmece hepsi:

la şikeciler golde net gol soldadoya kart neden yok 3 kez dırsekledi tık yok şikebahçe ezikbahçe hep aynı taktık aynı senaryo bırakın bu boş işleri korku hissedince rakipler 10 kişi zaten yoksa naaa yenersiniz digerlerini en çirkef takım açık ara zaten şikebahçedir

1
1
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Mükemmel ev sahipliği @Fenerbahce !!! Mükemmel ! Görüyoruz hepimiz. Anlatmaya gerek yok ! Her şey ortada.

2
0
yanıtYanıtla
Amet:

Kırmızıdan sonra saha karışmadı en büyük futbol tereru basındır

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title