Haberler

MESVAK Burs Başvuruları Başladı

Güncelleme:

Mesudiyeliler Vakfın'dan eğitim desteği almak isteyen üniversite öğrencileri, 14 Ekim tarihine kadar www.mesvak.org.tr adresinden başvuruda bulunabilecek.

Kısa adı MESVAK olan Mesudiyeliler Vakfı'nın 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Burs başvurularının başladığını duyurdu. Burs verme geleneğini kurulduğu 1996 yılından bu yana aralıksız sürdüren Mesudiyeliler Vakfı, bugüne kadar 2309 öğrenciye burs yoluyla eğitim desteğinde bulundu. Mesudiyeliler Vakfının karşılıksız eğitim desteğinden yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri 14 Ekim Pazar gününe kadar www.mesvak.org.tr adresinden online olarak başvuruda bulunabilecek.

Akademik ve sosyal yönden başarılı gençleri desteklemeyi amaçlayan Mesudiyeliler Vakfı, burs programı ile maddi destekten öte sağladığı manevi destekle gençlerin hayatlarını daha proaktif bir şekilde kurgulamalarına, hayallerinin farkına varmalarına, ülkemiz ve insanlık için daha etkin,çağdaş bireyler olmalarına olanak sağlamayı hedefliyor.

Mesudiyeliler Vakfı Başkanı Ahmet Ali Şengönül " Her eğitim öğretim yılında olduğu gibi Mesudiyemizin geleceği öğrenci kardeşlerimize bu dönemde burs yardımında bulunmaya devam edeceğiz. Mesudiyeli hayırsever vatandaşlarımızın ve iş adamlarımızın desteği ile öğrencilerimizin gelecekte ülkemize ve Mesudiyemize hayırlı bireyler olmasına katkıda bulunacağız.Geçen dönem 355 öğrenci kardeşimizin eğitimine katkıda bulunduk, bu dönem çıtayı dahada yükseltmeyi hedefliyoruz."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title