Haberler

    Mesut Özil, Şampiyonluk Yarışını Değerlendirdi

    İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, şampiyonluk yarışı hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

    Kendi hataları sebebiyle yarıştan koptuklarını itiraf eden Mesut Özil, "Son dönemde aldığımız sonuçlara bakarsanız, dürüst olmak gerekirse kendi ayağımıza sıktık" dedi.

    Takım olarak potansiyellerinin altında kaldıklarını belirten Özil, "Alt sıradaki rakiplerimize karşı beklenmedik puan kayıpları yaşadık. Potansiyelimizin altında oynadık. Premier Lig gibi bir ligde böyle bir hata yaparsanız anında cezalandırılırsınız" ifadelerini kullandı.

    Şampiyonluk ümidini kaybetmediğinin de altını çizen yetenekli oyuncu, "Umarım Leicester ve Tottenham puan kaybetmeye devam eder. Onlar puan kaybederse bizim de şampiyon olma şansımız olur" dedi.

    Arsene Wenger hakkında kupa kazanamadığı yönünde yapılan eleştirilere de değinin Mesut Özil, " Arsene Wenger, benim Arsenal'a gelmemin baş kahramanıdır. Ne kadar sıradışı bir teknik adam olduğunu herkes biliyor. Şampiyon olursak Arsene Wenger adına çok sevinirim" şeklinde konuştu.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Arsene Wenger Mesut Özil Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title