Haberler

Mesut Özil'le Yollar Ayrılıyor

Schalke 04, Mukavelesini Uzatma Teklifine Olumlu Yanıt Vermeyen Türk Oyuncu Mesut Özil'i Gözden Çıkardı.

Schalke 04, mukavelesini uzatma teklifine olumlu yanıt vermeyen Türk oyuncu Mesut Özil'i gözden çıkardı.

Alman Bild Gazetesi'ne röportaj veren Schalke 04 Kulübü Başkanı Josef Schnusenberg'in, "Mesut gitmek istiyorsa hemen görüşmeye hazırız" şeklindeki sözleri, 'genç oyuncuyla Schalke'nin arası açıldı' yorumlarına neden oldu.

Bild Gazetesi'nin, "Neden böyle iyi bir uyuncuyu gözden çıkarıyorsunuz?" sorusuna Schnusenberg´in cevabı şöyle oldu:

"Ne demek istiyorsunuz? Ben kulüp menajeri Andreas Müller´in verdigi kararların yüzde 100 arkasındayım. Müller´in başka bir seçenegi yok. Biz Mesut Özil´e çok iyi bir teklif yaptık. Ama karşımızdakiler yanlızca kendi açılarından olaya baktılar. Bu aramızdaki güvenin kaybolmasına neden oldu. Kulüpteki gidişatın sınırlarını yine kulüp belirler. Bu her oyuncu için böyledir."

Başkan Schnusenberg, "19 yaşındaki Mesut, uzaktan mı kumanda ediliyor? şeklindeki soruya, "Mesut, babası Mustafa Özil ve danışmanı Resa Fazali üçgeninin içinde hiç olmadım. Üzgünüm ve hayal kırıklığına ugradım. Sebep kim olursa olsun, geleceği olan bir oyuncunun kurban edilmesi üzücü" yanıtını verdi.

Schnusenberg'in genç oyuncuyu gözden çıkardıklarını ifade eden bir tavırla, "Önümüzdeki maçlarda, taraftarımızın olumlu bir tezarühat yapacaklarına inanmıyorum" dediği belirtildi.

Bu arada Başkan Schnusenberg'in, kulüp menajeri Andreas'a, Mesut'un danışmanına bu oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüp varsa görüşelim dediği öğrenildi.

Bild'in, Schalke 04 tarafından geçmişte Musut Özil'in hesabına fazladan yatırılan yüz bin Euro'yu hatırlatması üzerine Schnusenberg, "Evet, bizim alacağımız duruyor. Biz bu parayı geri talep edebiliriz. Çünkü bu o dönemde gelecek için yapılan anlaşma çercevesinde gercekleşti, ama karşı taraf buna uymuyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title