Haberler

Mesut Özil, Kariyerinin İlerleyen Dönemlerinde Türkiye'ye Gelebileceğinin Sinyallerini Verdi

Güncelleme:

Arsenal'de son Leicester City maçında yıldızlaşan Mesut Özil, Twitter üzerinden soru - cevap yaptı ve Türkiye ile ilgili bir soruya da dikkat çeken bir cevap verdi.

Kısa süre önce Alman Milli Takımını bırakan Mesut Özil, bir takipçisinin "Kariyerinin ilerleyen döneminde Türkiye'de oynamayı düşünür müsün?" şeklindeki sorusuna "Zor soru ama ben 'Asla, asla deme' derim" cevabını vererek Türkiye'ye gelmeyi düşündüğünün sinyallerini verdi.

"OYNADIĞIM EN İYİ OYUNCU RONALDO"

Oynamayı sevdiği favori stadyumunun Santiago Bernabeu olduğunu belirten Mesut Özil, Tarkan'ın yeni albümünü de çok beğendiğini söyledi. Birlikte oynadığı en iyi oyuncunun Cristiano Ronaldo olduğu cevabını veren Mesut, karşılaştığı en iyi ismin ise Messi olduğunu ifade etti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Mesut Özil Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (16)

TARAFTAR:

MESUT TÜRKİYE''DE OYNAYAMAZ. MESUT''UN TÜRK FUTBOLUNA UYUM SAĞLAMASI MÜMKÜN DEĞİL. BİZİM ÜLKEMİZ SPORCULARINDA TAKIM RUHU OLMADIĞI İÇİN OYNAMASI ÇOK ZOR BİR İHTİMAL.

5
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

DEMEK İSTİYORKİ YAŞLANINCA BİR EMEKLİ İKRAMİYESİ OLARAK TÜRKİYEYE GELİRİM.MADEM SEVİYORSUN NEDEN TÜRK MİLLİ TAKIMINI DEĞİLDE ALMANI SEÇTİN ZAMANINDA

3
2
yanıtYanıtla
gurbetci:

fener seneye mesutu sari lacivertli yapar 10 numara olur

1
3
yanıtYanıtla
TÜPÇÜ FİKRET:

Mesut, karşılaştığı en iyi ismin ise Messi olduğunu ifade etti. BENİ TANIMAMIŞSIN GARDAŞ

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınBirol Payıküçük:

neden hep son demlerine gelen türkler türkiyeye dönüyor?

3
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Mesut’un en mutlu olacagı şehir:Bursadır....en huzurlu olacagı takımda timsah’tır;)))

2
1
yanıtYanıtla
Trabzonspor 61:

Çok Dogru Söylüyorsun Dürbünlü Kardeşim.

yanıt1
yanıt0
KAYA KAYAR:

SENIN DÜRBÜN SIHIRLIMI BU KADAR NET KONUSUYORSUN. DEMEK KI ILERISINI IYI GÖRÜYOR SENIN DÜRBÜN

yanıt1
yanıt0
38:

65 olunca gelir emekliligin tadini cikarir kosacak degilya emeklesede bastonlada olsa oynar parayida cukka yapar

3
0
yanıtYanıtla
Ahh ulen ahh Gitti Benim Yirmi gayme:

Napolyon ne demis.En sevilen Sesler:Su sesi Kadin Sesi ve Para Sesi.3 cu Su icin gelir Mesut

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title