Haberler

Mesut Özil'in "Arkadaşım" Dediği Kanser Hastası Charlie, Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Uzun süredir kanserle savaşan Arsenal taraftarı Charlie'nin ölümü, Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'i kahretti.

Türk asıllı Alman futbolcunun "Arkadaşım ve büyük bir Arsenal taraftarı" diye nitelediği Charlie hayatını kaybetti.

Uzun süredir kanserle savaşan ve beyninde tümör bulunan küçük Charlie'nin ölümü Mesut'u yıktı. Twitter'dan bir paylaşım yapan Mesut Özil "Arkadaşım ve büyük Arsenal taraftarı Charlie'nin kanserle süren uzun soluklu savaşını kaybettiği haberini aldım. Huzur içinde yat. Seni çok özleyeceğiz, Charlie" yazdı.

Mesut Özil'in 'Arkadaşım' Dediği Kanser Hastası Charlie, Hayatını Kaybetti

AMİNE GÜLŞEY'LE TANIŞTIRMIŞTI

12 yaşında olan Charlie, Mesut Özil'in nişanlısı Amine Gülşe'yle de tanışmıştı. Mesut Özil, Charlie'yi maça davet etmiş, müsabaka bittikten sonra Amine Gülşen ve Charlie'yle birlikte hamburger yemeye gitmişlerdi.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

Dürbünlü:

bir müslüman kafir birini aslaa kalpten sevemez,,ama yardım edebilir,veya seviyormuş gözükebilir,,kalpten severse Allah korusun imanı yok olup buharlaşır.

1
20
yanıtYanıtla
sercan:

o çocuk daha akıl baliğ olmadığı için kafir diyebilirmiyiz?

yanıt4
yanıt0
onur:

bencede daha çocuk günah yaşı daha gelmemiştir büyük ihtimal dolayısıyla sahabedir masumdur yani dogarken müslüman fıtratı üzerine dogarmış çocuk onu ana babası hırıstiyan yada musevi yaparmış . o yüzden osmanlıda devşirmeler varmış çocuk yaşta egitim yapılırmış mimar sinan gibi aslı ermeni ama icraatı dillere desdan iyide bir müslüman yani

yanıt3
yanıt0
Gündem-Bugün:

Allah belanı versin! Senden bırak müslümanı adam bile olamaz. Zihniyete bak. Senin kafir dediklerin Müslümanları denizden toplayıp, kurtarmaya çalışıyor. Bir zamanlar İsrail Filistinlileri bombalarken, senin o kafir dediğin bir batılı cerrah Gazze den kaçmayıp yaralıları amaliyat edip kurtarmaya çalışıyordu. Çok şükür bu zamana kadar çok senin kafir dediklerini sevdim. İmanım buharlaşmak yerine 100 kat arttı. Çünkü Allah bana böyle bir vicdan, akıl ve merhamet verdiği için!

yanıt15
yanıt0
alparslan:

HELAL MESUT TIPKİ EJ DADININ YAPTIĞI GİBİ AVRUPAYA İNSANLIKDERSİ VERDİN . . . . . . KİMNERELİ HANGİDİLDEN HANGİMİLLETTEN OLSUN SONUNDA İNSAN DIR. . . . MESUT SANA IRKÇILIK YAPAN BAZI ÇEVRELER İNSANLIKTAN NASİP ALMAMIŞ. . . . . . . . . . . . . . . .

21
0
yanıtYanıtla
Türk:

Ecdadımız zamanında avrupaya insanlık dersi mi vermiş ?? :D :D Dini yayacağım diye katliam yapmış şimdide avrupalılar bizden intikam alırcasına aynı şeyi siyasi ekonomik askeri yoldan bize yapıyorlar ve kusura bakmayın ama haklılar

yanıt1
yanıt1
LOSLKSDS:

VAY BE FİLİSTİN DE SURİYE DE ARAKANDA VB GÜNAHSIZ KÜÇÜK KÜÇÜK MÜSLÜMAN ÇOCUKLAR ÖLÜYOR HER GÜN ONLARDA ÜZÜYOR MU SENİ MESUT AMCA DİN KARDEŞLERİN KATLEDİLİYOR

1
20
yanıtYanıtla
Gündem-Bugün:

Mesut''un o saydığın insanlara üzülmediğini nereden biliyorsun? Kalbini yarıp içine mi baktın? Sapla samanı karıştırma lütfen. Konu şu yukarıdaki fotoğraflarda gördüğün, bir çocuğun sevindirilmesinden, tedavi süresince çektiği acılardan bir anlıkta olsa uzaklaştırabilmesınden başka bir şey değil. Sen hiç kemoterapi gören kanserli bir çocuk ve onun anne babasının çektiklerini hiç gördün mü? Ben her gün görüyorum.

yanıt12
yanıt0
Gündem-Bugün:

Bana göre dünyadaki en güzel şey bir çocuğun gülümsemesidir. Gülümsemeyi unutacak duruma gelen çocuklara, bu duyguyu tekrar yaşatanlara selam olsun.

16
0
yanıtYanıtla
İNSAN:

HELAL OLSUN SANA SON GÜNLERİNDE YAVRUNUN GÖNLÜNÜ YAPMIŞSIN ALNINDAN ÖPÜLECEK ADAMSIN

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title