Haberler

Mesut Özil'e saldıranları yakalayamayan İngiliz polisinden akılalmaz uygulama

Güncelleme:

İngiliz polisi, bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil'i korumak için yıldız ismin evinin önüne köpek yolladı. Saldırganları yakalayamayan yetkililer, Mesut'a bıçak çeken kişilerin Arsenalli oyuncuların tamamını tehdit ettiğini açıkladı.

25 Temmuz'da, Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil ve Sead Kolasinac'a saldıran saldırganlar hala yakalanamadı. Perşembe günü ise Özil'in evinin önünde tehditler yağdıran Ferhat Ercan ve Salaman Ekinci isimli iki kişi polis tarafından gözaltına alındı. Zanlıların sorgusunun sürdüğü açıklanırken İngiliz polisi karanlık olayı çeteye bağladı.

Mesut Özil'e saldıranları yakalayamayan İngiliz polisinden akıl almaz uygulama

"MESUT'UN SAHİP OLDUĞU HER ŞEYİ İSTİYORLAR"

Detaylı bir açıklama yapmaktan sakınan yetkililer, sadece özel eğitimli köpekleri ünlü futbolcunun 141 milyon TL'lik malikanesinin önünde nöbete yolladı. Ancak bu hamleyi kimse yeterli bulmadı. Bu arada İngiliz güvenlik birimleri çete üyelerinin Arsenalli oyuncuların tümüne tehdit yağdırdığını açıkladı. Bir kaynak "Mesut Özil ve eşinin sahip olduğu her şeyi istiyorlar" ifadesini kullandı.

Mesut Özil'e saldıranları yakalayamayan İngiliz polisinden akıl almaz uygulamaİşte Mesut ile eşi Amine'nin Londra'daki malikanesi

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (7)

Hukumet sorumlu:

Almanlar kovunca turk oldu her telde oynar o

12
10
yanıtYanıtla
06Q06:

O KADAR PARAN VAR TUTSANA SENİ KORUMALARI İÇİN BİR KAÇ ADAM

10
10
yanıtYanıtla
Erkan:

Bu ozil turkleri begenmiyordu noldu

5
8
yanıtYanıtla
Emrah:

Mesele parayla adam tutmak değil mesela devletin can güvenliğini sağlayamaması. Devlet ülkesinde yaşayan herkesin can güvenliğini sağlamakla mükelleftir herkes kendini korıyacaksa devletin görevi ne?

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

belkide yapanlar polisde olabilir yoksa ört basetmezler ayni trabzonlu polisler gibi fenere sikilan kursunlarinsahibleri gibi

2
6
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR YAŞAR:

MESUT KİM ? ÜLKEYE NE FAYDASI NE HİZMETİ VAR _? ŞEHİDİMİZİN 1 DAMLA KANINDAN DEĞERLİMİ BU MESUT DENEN ADAM ? TEK VASFI TOPA TEKME ATMAK GECE KULUPLERİNDE ALKOLÜN DİBİNİ BULMAK VE BİR SÜRÜ HATUNLA ZİNA YAPMAK ? VE BİR SÜRÜ SAFTİLİK BUNU ZENGİN EDİYOR

0
1
yanıtYanıtla
canmen:

o kadarda degil. . . her türlü amatör kapkacci bunlar ellerinde satir ve bicak var. . . ve toyca tehtit salliyorlar. . . yuuuh yani, ingiliz polisine. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title