Haberler

    Mesut Özil, Antrenman Sahasına Gelen Milli Takım Teknik Direktörü Löw'le Görüşmedi

    Güncelleme:

    Irkçılık iddialarının altında EURO 2024 ev sahipliği için bugün yapılacak toplantıyı bekleyen Almanya'da Milli Takım Teknik Direktörü Löw, Mesut Özil'le görüşmek için antrenman sahasına gitti ancak bu hareketi sonuçsuz kaldı.

    Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw ve Alman Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff'un Mesut Özil ile görüşme girişimi Mesut'un istememesi ve Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'in de ikiliyi antrenman tesislerine almaması üzerine sonuçsuz kaldı.

    Bierhoff ile birlikte Londra'da bulunan Löw, Arsenal'da forma giyen Mesut Özil ile birlikte Alman milli futbolcular Leno, Mustafi ve eski milli futbolcu Mertesacker ile görüşmek istedi. Londra'nın kuzeyinde bulunan antrenman tesislerine giden ikili, misafirler için ayrılan bölümde Leno, Mustafi ve Arsenal Altyapı Sorumlusu Mertesacker ile bir araya geldi. Bierhoff'un daha önceden Mesut'un menajeri Erkut Söğüt'e konuyu iletmesine rağmen buluşmaya Mesut Özil gelmedi. Löw ile Bierhoff bu kez Mesut'u antrenman sahasında görebilmek için çalışmayı izlemek istedi. Ancak bu girişim de Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'e takıldı. Emery, Löw ve Bierhoff'un antrenman sahasına girmesine müsaade etmedi. Böylece Löw'ün Mesut ile görüşe isteği gerçekleşmedi. Löw daha önce de yaptığı açıklamada Mesut'u birkaç kez telefonla aradığını ancak yıldız futbolcunun telefonlarına cevap vermediğini söylemişti.

    Mesut Özil, Antrenman Sahasına Gelen Milli Takım Teknik Direktörü Löw'le Görüşmedi

    BIERHOFF: MESUT ÖZİL'İN KARARINA SAYGI DUYUYORUZ

    Mesut Özil ile gerçekleşmeyen görüşme sonrası Löw, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Bierhoff ise Mesut'un görüşmek istememesi kararına saygı duymak gerektiğini belirterek, "Biz Mesut Özil ile görüşmeyi çok istedik. Onunla konuşmak istedik. Ama onun bizimle şu anda görüşmek istememesi kararına saygı duymak zorundayız" dedi. Mesut Özil'in Menajeri Erkut Söğüt ise "Bu konuda açıklama yapmamamı anlayışla karşılayın" diyerek konuyla ilgili basına konuşmaktan kaçındı.

    MESUT MİLLİ TAKIMI BIRAKMIŞTI

    Mesut Özil geçen mayıs ayında Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan ile birlikte Londra'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmuş, iki futbolcu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oynadıkları kulüplerinin birer formasını hediye edip fotoğraf çektirmişti. İki futbolcunun cumhurbaşkanıyla fotoğraflarının basına yansıması üzerine Mesut ve İlkay sert dille eleştirilmişti. Alman milli takımının dünya şampiyonasında başarısız olup erken veda etmesinin sorumlusu olarak da Mesut Özil ve İlkay gösterilmişti. Mesut Özil'e yönelik hakaretlerin ırkçı boyuta ulaşması üzerine yıldız futbolcu da, ırkçı hakaretleri gerekçe göstererek milli takımı bırakmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mesut Özil Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title