Haberler

    Mesut, Norwich Maçına Yetişecek Mi?

    Arsene Wenger, hafif sakatlığı bulunan yıldız futbolcunun durumu hakkında bilgi verdi.

    Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Almanya'nın İsveç ile oynadığı maçta dizinden hafif bir sakatlık geçiren Mesut Özil'in Norwich maçına kadar hazır hale geleceğini söyledi.

    Kulübün resmi internet sitesine konuşan Fransız teknik adam, "Mesut'un durumu iyi. Darbeye bağlı bir sakatlığı vardı. Yarın son kontrolleri yapılacak ve Cumartesi günü Norwich maçında oynayıp oynayamayacağı kesinleşecek. Ancak ciddi bir sorunu yok, maça kadar hazır hale gelmesini umuyoruz." dedi.

    Santi Cazorla ve Bacary Sagna'nın durumlarından da bahseden Wenger, "Sagna yüzde 80 hazır durumda. Onu da bir kontrolden geçireceğiz. Santi ise antrenmanlara başladı ama henüz maç kondisyonuna kavuşabilmiş değil. İki oyuncunun da Cumartesi günkü maçın kadrosunda yer alma ihtimalleri var. Ama ilk 11 için henüz kararımı vermiş değilim." diye konuştu.

    Premier Lig'de liderlik koltuğunda oturan Arsenal'in sahasında Norwich City'yi konuk edeceği karşılaşma TSİ 17:00'de başlayacak.

    Kaynak: GoalCom / Spor

    Arsene Wenger Almanya İsveç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kardeşlerim 125. bölüm izle! Kardeşlerim yeni bölüm full HD izleme linki! Kardeşlerim son bölüm neler oldu? Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title