Haberler

Mesleki Eğitime Destek

Karasu Küçük Sanayi Kooperatifi, ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet veren Karasu Mesleki Eğitim Merkezi'ne destek olmak için idari binada yer tahsis etti.

Karasu Küçük Sanayi Kooperatifi, ara eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla hizmet veren Karasu Mesleki Eğitim Merkezi'ne destek olmak için idari binada yer tahsis etti.

Kooperatif Başkanı Mehmet Çatalbaş, yaptığı açıklamada, bölgenin sanayi açısından büyük atılıma geçtiğini belirterek, fabrikalara ara elaman yetiştirmek için çalışan Karasu Eğitim Merkezi'ne kooperatifin bir katını tahsis ettiklerini aktardı.

Eğitim merkezine desteklerinin devam edeceğini aktaran Çatalbaş, "Kooperatifimizde 100 civarında çeşitli meslek grubunda iş yerimiz var. Bu iş yerleri ilçemize ekonomik anlamda büyük katkı sağlamaktadır." dedi.

Karasu Eğitim Merkezi Müdürü Osman Aydın da amaçlarının fabrikalara ara elaman yetiştirmek olduğunu söyledi.

Kayıt yaptıran öğrencilerin liseye gitme zorunluluğunun olmadığını anlatan Aydın, "8. sınıfı bitiren çocuklar bize kayıt yaptırabiliyorlar. Okulumuzun cazip olmasının sebebi, meslek edinmek isteyen, hizmet sektöründe görev almak isteyen gençlerimiz bizleri tercih ediyorlar. 30 öğrenciyle başladık, bugün 90 öğrenciye ulaştık." diye konuştu.

Aydın, yılın her günü kayıt yaptıklarını belirterek, "Meslek öğrenmek isteyen gençlerimiz, iş verenlerimiz okulumuza gelip geniş bilgi alabilirler. Bizlere Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi idari binasında yer tahsis eden ve her zaman yanımızda olan Başkanımız Çatalbaş ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Karasu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title