Haberler

Meski'den 3 Mahalleye 32 Kilometrelik Kanalizasyon Hattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz ilçesine bağlı Dikilitaş, Bekirde ve Civanyaylağı mahallelerine yaklaşık 12 milyon lira sözleşme bedelli 32 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Akdeniz ilçesine bağlı Dikilitaş, Bekirde ve Civanyaylağı mahallelerine yaklaşık 12 milyon lira sözleşme bedelli 32 kilometrelik kanalizasyon hattı kazandırıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde başlattığı alt yapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MESKİ, Akdeniz ilçesinin Dikilitaş, Bekirde ve Civanyaylağı mahallelerinin yıllardır süregelen kanalizasyon sorununu çözüme kavuşturacak çalışmalara başladı. MESKİ Genel Müdürlüğü yaklaşık 12 milyon liralık sözleşme bedelli projesi ile muhtelif çaplarda yaklaşık 32 kilometre kanalizasyon hattı, 670 adet kanalizasyon muayene bacası ve bin 800 adet kanalizasyon parsel bacası yapımı gerçekleştirilecek. Yılların kanayan yarası olan mahallelerin kanalizasyon sorununu çözeceklerini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Akdeniz ilçesinde su ve kanalizasyon konusunda önemli alt yapı çalışmaları yapıyoruz. Dikilitaş, Bekirde ve Civanyaylağı mahallelerinde yıllardır çözülemeyen bir kanalizasyon sorunu vardı. MESKİ tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmalarının ardından mahallelerimiz yıllardır beklediği kanalizasyon hattına kavuşmuş olacak. 2019 yılı Haziran ayında tamamlanması öngörülen çalışmaların ardından bölgeden toplanacak atıksuların tamamı yerleşimin güney doğusundaki mevcut kanalizasyon bacasına bağlanacaktır. Mevcut hat ile de atıksuların Karaduvar Atıksu Arıtma tesisine iletimi sağlanacaktır" dedi.

Kocamaz ayrıca, Mezitli ilçesi batı havzası 2. kademe kanalizasyon yapımı, Deniz Mahallesi Gazipaşa caddesi yağmursuyu hattı yapımı, Toroslar İlçesi Karaisalı Mahallesi kanalizasyon inşaatı yapımı, Tarsus içesi Pamuklu-Eshabı Kehf grubu üçüncü kısım içmesuyu isale hattı yapımı ile Anamur ilçesi Ören Mahallesi kanalizasyon hattı yapımı işlerinde yüklenici firmalara yer teslimi yapıldığını, yakın zaman da çalışmalara başlanılacağını kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title