Haberler

Mesire Alanlarında Temizlendi

Kırklareli Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde bulunan mesire ve piknik alanlarında temizlik çalışması yapıldı.

Kırklareli Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince il merkezinde bulunan mesire ve piknik alanlarında temizlik çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Cavit Çağlayan; "Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte, piknik yapılan alanlarda temizlik çalışmaları yapılıyor" dedi.

Mesire ve piknik alanlarında yapılan temizlik çalışmalarının son bulduğunu dile getiren Başkıan Çağlayan; "Geçtiğimiz hafta başlatılan çalışmalar sonunda Walldrof Çamlığı temizlenerek, vatandaşların kullanımına uygun hale getirildi. Ramazan ayından sonra Kırklarelili vatandaşlar mesire alanlarını yoğun şekilde kullanmaya başlayacaktır. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir ortamda piknik yapmalarını sağlamak amacı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerim piknik yapılan alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Walldrof Çamlığında başlatılan çalışmalar sonunda çöpler toplanmış olup, vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirilmiştir. Piknik için mesire alanlarına gidecek vatandaşlarımız, cam şişeleri ve çöplerini alanlarda bırakmayıp, çevrelerini temiz tutmalıdırlar" diye konuştu. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cavit Çağlayan Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title