Haberler

    Mesa Bu Sena 8 Projeye İmza Attı

    Mesa İnşaat 2017 yılında 8 projeye imza attı.

    Mesa İnşaat, Çırağan Sarayı"nda düzenlediği basın toplantısında, 2017 yılsonu değerlendirmesi yaparken, 2018 hedeflerini açıkladı. Mesa İnşaat Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, 2017 yılında başlattıkları 8 projeye dair şu bilgiyi verdi: "Mesa Koz bu yıl lansmanını gerçekleştirdiği tek proje. Toplam 280 rezidanstan oluşuyor. Ankara Eryaman"daki projemiz Mesa Göksu, bin 876 konuttan oluşuyor. Yıl bitmeden lansmanını yapacağımız bu projenin satışı başladı. Büyükçekmece"deki YeşilYaka Su projemizi hayata geçiriyoruz. 624 bin metrekareyi aşan alanda, doğayla, yeşille iç içe 473 adet müstakil villadan oluşacak. Beykoz"da lansman hazırlıklarını sürdürdüğümüz 2 proje bulunuyor. İlki boğaz, orman ve panoramik kent manzarası ile benzersiz bir noktada yer alan butik bir proje. 80 daireden oluşuyor. Bodrum"daki projemiz de villa, rezidans daireler ve butik bir otelden oluşan özel bir proje. Maltepe"de de 2 projeye imza atacağız. MESA Gökada ve MESA Cadde. E-5"in üst tarafında yer alan MESA Gökada deniz manzarasına hakim 273 konuttan oluşuyor. Maltepe Bağdat Caddesi"nde yükselecek MESA Cadde ise 253 konut ve 17 bin m2 kiralanabilir alanlı butik bir AVM"den oluşuyor."

    SEKTÖR PARLAK DEĞİL

    İnşaat sektöründeki sürdürülebilirlilik konusunda ciddi sorunlar yaşandığına dikkat çeken MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, sektördeki sıkıntıları şöyle anlattı: "En önemli sorun, sektörde çok sayıda oyuncu var. Herkes sektörü çok parlakmış gibi gösteriyor oysa öyle değil. Türkiye nasılsa sektör de öyle…Sanayideki yatırımcı bile inşaat sektörüne çekiliyor. Kendi arazisine gayrimenkul yaparak değerlendirmek istiyor. Ama bu şekilde sürdürülemez bu olay, hep birlikte göreceğiz diyeceğim ama göremeyeceğiz. Çünkü bunlar çok uzun zaman alıyor ve haliyle unutuyoruz çoğu şeyi…"

    KONUT İHTİYACI OLAN KESİM KONUT ALAMIYOR

    Türkiye"de arsa fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı konut ihtiyacı olan kesimin konut edinemediğine işaret eden Mert Boysanoğlu, "Daha çok orta gelir grubunun konut ihtiyacı var. Ancak arsa fiyatları ve maliyetlerin yukarıda olması yüklenici firmaların fiyatları aşağı çekmesine engel oluyor" diye konuştu.

    DUBAİ FUARI KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR

    Dubai Emlak Fuarı hakkında konuşan Mert Boysanoğlu, "Artık Dubai"deki fuarların etkisi kalmadı. Bu senede çok etkisiz bir fuar olduğunu herkes biliyor. Deyim yerindeyse Dubai"deki fuar "Körler sağırlar birbirini ağırlar" deyimindeki gibiydi. Gerçek bir satış yaşanmıyor artık o fuarlarda" dedi.

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Çırağan Sarayı Eryaman Dubai Emlak Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title