Haberler

Merzifon Turizmde İddialı

Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, Merzifon’un turizmde hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, Merzifon'un turizmde hak ettiği yere geleceğini söyledi.

18. EMİTT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Merzifon'un tarihi eserlerinin tanıtıldığını belirten M. Kadri Aydınlı, " Merzifon'umuz zengin tarihi ve kültürel mirasa sahip bir şehir. Bu nedenle şehrimizde adeta kendi kaderine terk edilmiş tarihi eserlerin restorasyonu için belediye olarak ne gerekiyorsa yaptık. Eserlerimizin restoresinden sonra çok güzel bir şekilde meydanımızı tamamladık ve şimdi sıra turizmde. İnşallah çok yakın zamanda Merzifon turizmde de cazibe merkezi olacak. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Fuara Kaymakam M. Fatih Geyim ile birlikte katılan Başkan Aydınlı, turizm firmalarıyla görüşmeler yaptıklarını ve ilçenin turizmden hak ettiği payı alacağı günlerin yakın olduğunu vurguladı.

Merzifon Belediyesi'nin hizmetleriyle ilçenin tanıtımının yapıldığı standı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Amasya'nın eski valilerinden Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ile Trabzon Valisi A. Celil Öz de ziyaret etti. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Akdeniz Merzifon Aydınlı Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title