Haberler

Ünlü Oyuncu Meryem Uzerli'yi, Takipçileri Tanıyamadı!

Güncelleme:

Meryem Uzerli, tatil için gittiği Maldivler'den paylaştığı video ile takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Meryem Uzerli'yi Takipçileri Tanıyamadı!

"MAKYAJ DOLANDIRICILIK SAYILMALI"

Instagram hesabının hikaye bölümünde paylaşım yapan Meryem Üzerli, sıfır makyajıyla takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Bazı takipçileri Meryem Uzerli'yi tanıyamadı. Uzerli'nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Ya makyaj gerçekten dolandırıcılık sayılmalı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Her halinizle güzelsiniz maşallah." yorumunu yaptı.

Meryem Uzerli'yi Takipçileri Tanıyamadı!

FİZİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRMIŞTI

Instagram hesabından bikinili paylaşımını paylaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli adeta takipçilerini mest etmişti. Meryem Uzerli yeşil bikinisiyle takipçilerinden tam not almıştı. Uzerli'nin bir takipçisi paylaşıma, "Meryem hanım sizi ekranlarda görmek istiyoruz artık." yorumunu yapmıştı. Başka bir takipçisi ise, "Fizik 10 güzellik 10 tam anlamıyla dört dörtlüksünüz." yorumunu yapmıştı.

Meryem Uzerli'yi Takipçileri Tanıyamadı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meryem Uzerli Makyaj Meryem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (25)

kkkiiiciiii:

bal kaymak karisimi cok tatli sey

4
10
yanıtYanıtla
şans yok para yok:

benzine ikinci indirim geliyormuş seçimler yaklaştı her zaman oldugu gibi üçüncü''de yakında gelir seçimlerden sonra 5 defa zam yaparlar nasıl olsa halk memnun

8
4
yanıtYanıtla
Ahmet Bey:

Umarım Tez vakitte şifa bulur. Yüz Nakli gerekebilir.

11
1
yanıtYanıtla
YAMA:

bence gayet hoş. . . come to me baby. .

7
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bence gayet hoş

5
5
yanıtYanıtla
Prof.dr:

Gayet güzel kıskanmayın

5
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

muhteşem yüzyıldan sonra kendini sonsuz şöhrette kalacak diye düşündü ama şuan kimse onunla çalışmak istemediği için bir şekilde dikkat çekmesi gerekiyor. . . .

9
1
yanıtYanıtla
Truth:

Bu sefer tatili hangi manitaya ödettirdi acaba? Kızı yine anasız, gider okula fln, bakıcısı sağolsun.

8
1
yanıtYanıtla
eses:

Ulan böyleleri maldivlerde tatil yapsın. Bizde instagramdan takip edelim. . .

4
2
yanıtYanıtla
ece:

millet aclıktan ölsün bir paket makarna olmuş 2. 50 lira bunlarda maldivlerde dünyanın adaleti bu işte

yanıt3
yanıt2
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title