Haberler

Meryem Uzerli ve Ozan Güven Saraybosna Gecelerinde

Meryem Uzerli ve Ozan Güven Saraybosna gecelerindeEnis Tabak Prizren, 10 Aralık, (DHA)- Saraybosna ev sahipliğinde bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Türk Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncular Meryem Uzerli ve Ozan Güven, bir gece kulübünde gece geç saatlere kadar eğlendiler.

Meryem Uzerli ve Ozan Güven Saraybosna gecelerinde

Enis Tabak Prizren, 10 Aralık, (DHA)- Saraybosna ev sahipliğinde bu yıl 8'incisi düzenlenen 'Türk Film Festivali'ne katılan ünlü oyuncular Meryem Uzerli ve Ozan Güven, bir gece kulübünde gece geç saatlere kadar eğlendiler. Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da düzenlenen film festivali Meryem Uzerli, Ozan Güven ve Belçim Bilgin'in başrolü paylaştığı 'Annemin Yarası' filminin gösterimiyle başladı.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli ve Ozan Güven Boşnak hayranları tarafından ilgiyle karşılanıyorlar. Hayranları ünlü televizyon dizisi Muhteşem Yüzyıl ile tanıdıkları Uzerli ve Güven'e büyük ilgi gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meryem Uzerli Saraybosna Ozan Güven Prizren Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title