Haberler

Meryem Uzerli Berlin'e Dönüyor

Güncelleme:

'Gecenin Kraliçesi' dizisinin ardından 'Annemin Yarası' filmi de gişede hüsrana uğrayan Meryem Uzerli'nin Berlin'e döneceği iddia ediliyor.

Ünlü oyuncu Meryem Uzerli en parlak dönemini Muhteşem Yüzyıl'daki 'Hürrem' karakteriyle yaşamıştı. Yarı türkçesi ve baskın karakteriyle sempatik gelmişti herkese. Ancak kısa zamanda kavuştuğu şöhret ve uzun çalışma saatleri onu yormuş; 'tükenmişlik sendromu' teşhisiyle ülkesi Almanya'ya dönmüştü.

BERLİN'DE YAŞAMAYA BAŞLAYACAK

Berlin'de, ayrıldığı sevgilisi Can Ateş ile birlikteliğinden doğan kızı Lara'yı büyüten Uzerli, uzun süre Türkiye'den ve gündemden uzak kalmıştı. 'Gecenin Kraliçesi' dizisiyle Türk sevenleriyle buluşan Uzerli, dizinin düşük reytingleriyle hüsrana uğradı. Geçtiğimiz aylarda çıkan filmi 'Annemin Yarası' da gişede iyi sonuç alamadı. Oyuncu hem diziden, hem de filmden umduğunu bulamadı. Uzerli'nin filmi, ilk 3 günde sadece 101 bin 586 kişi tarafından izlendi.

Kariyerindeki başarısızlık nedeniyle morali hayli bozuk olan Meryem Uzerli'nin Mayıs ayından itibaren Türkiye'ye veda edeceği ve yeniden Berlin'de yaşamaya başlayacağı iddia ediliyor.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Meryem Uzerli Almanya Berlin Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

pillow fighter:

bu kan emici uyanıklara prim verenler, 16 yaşındaki gerizekalı kızlardır. . . dünyadan bi haber ağzı açık bu sırtlanların dizilerini izliyor hayranlık besliyorlar. . . idol ediniyorlar. . . ulan meryem uzerli kim? kaç paralık ünlü bu? hatta ünlü mü? nerede ünlü? kaç ülkede? sanat mı yapıyor. . . daha konuşmasını bilmiyor ama senin benim paramla hayatın dibine vuruyorlar. . . buna siz sebepsiniz siz. . . özellikle de dediğim cins ve yaş grubu

13
1
yanıtYanıtla
As:

Türkçe aksanı düzelmeye başlayınca tekrar bozup geri gelmek için gidiyor

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınrize:

hic bir oyuncunun burnunu Turkiye kadar kaldiran olmuyor niye gitsin. . Bulmus bu kadar parayi. . hadise de ayni. . Belcikayi oda hicbirzaman birakmaz. .

4
1
yanıtYanıtla
Rize:

Dunyanin hic bir yerinde bu kadar paralar ödenmiyor oyunculara. . Niye gitsin. . Nefeslenip geliyor nefeslenip geliyor. . Burda para kazaniyor, berlinde yatirim yapiyor. . Turkiye kadar enayi olan varmi?

4
1
yanıtYanıtla
Rize:

yatirim yapmaya gidiyor. . Ustelik burda parasini kazaniyor berlinde vergisini öduyor. .

4
0
yanıtYanıtla
muhteşem yüzyıl:

Muhteşem yüzyılda büyük başarı elde etti deniyor eğer bu dizinin reytingtleriyle söyleniyorsa unutmamak gerekli orada birçok usta ve sevilen oyuncu vardı.bende izlecisaydım ama meryem icin değil

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bence iyi oyuncu gecenin kraliçesi de güzel Murat Yıldırım''ın oyunculuğunu yetiyor ancak gece yarısına çektiler diziyi mahvettiler

3
0
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

yipratir yipratir biktik yabanci catpat Turkceleri ile dizilerde filmlerde oynuyorlar Avrupada gosterin kimi oynatiyorlar Turklerden

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title