Haberler

Meryem Uzerli Bedeline Bölüm Çekiyorlar

Güncelleme:

Kanal 7 ekranlarının başarılı günlük dizi filmi "Elif" reyting sıralamasında bütçesi yaklaşık 30 katı büyük olan "Muhteşem Yüzyıl Kösem" ve "Gecenin Kraliçesi" isimli yapımlarla yarışır olunca başarısı dikkat çekti.

Beren Saat veya Meryem Uzerli'nin bölüm başına aldığı bedelle 28 kişilik ana kastı olan "Elif" isimli günlük dizinin çekiliyor olması kafaları da karıştırdı.

Green yapım tarafından yapımcılığı üstlenilen "Elif" isimli günlük yapım, satıldığı ülkelerde de zirvedeki yerini korumayı başarıyor. Green yapımın başarılı yapımcıları İnci Gülen ve Sevda Kaygısız "Senaryomuz ayakları yere basan herkesin yaşayabileceği tarzdan olaylarla gelişirken, yeni ve yetenekli oyunculara güvendik, uzun süren bir kast aşaması sonucu kadromuzu kurduk, oyuncularımız yüzümüzü kara çıkarmadılar. Her biri önemli yıldızlar olma yolunda ilerliyorlar" dediler. Mütevazi bütçesiyle televizyon dünyasında "Elif" isimli yapım bir devrim olur mu bilinmez ama Green yapım projeleriyle ve cesaretli manevralarıyla örnek olacak gibi görünüyor.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Meryem Uzerli Beren Saat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title