Haberler

Meryem Göka, "Almanya İki Yüzlülük Yapıyor"

Ak Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafında organize edilen etkinliklere bütün engellemelere rağmen devam ediyor. Almanya'nın Hessen eyaletinde referandum çalışmalarına katılan AK Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, konuşma yapacağı salonlar iptal edilince kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelerek 16 Nisan'da neden evet denilmesi gerektiğini anlatıyor.

Pkk'YA İZİN VAR BİZE YOK

Konuşma yapacağı solunun iptal edilmesi üzerine AK Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, "En fazla salonlarımızı iptal edebilirler. Ama bizi vatandaşlarımızla bir araya gelmeye engel olamayacaklar. Biz başka mekanlar buluruz. küçük salonlar buluruz. daha olmadı hanım kardeşlerimiz bizi evlerinde davet ediyorlar. Biz öyle veya böyle vatandaşlarımızla sürekli birlikte olacağız. Bu gün önemli bir haber aldık ve çok canımı sıktı. Herkesin bilmesini istiyorum. bizim salonumuzun iptal ettiler. Mehdi Eker Beyin konuşacağı salon iptal edildi. Bunlar beklenilen şeyler. Yalnız yarın Frankfurt'ta PKK'nın çatı organizasyonu büyük bir organizasyon planlıyor. bunun haberini aldık. PKK'nın çatı organizasyonu Nevruz dolayısıyla bir program planlıyor ve bunun içerisinde açıklamada biz "hayır" kampanyasına destek vereceğiz. Mutlaka referandumu durdurmamız gerekiyor. açıklamaları bulunuyor ve buna izin veriliyor ve bizim salonumuzun iptal edilmesi kabul edilir bir yanı yoktur. Resmen tam anlamıyla iki yüzlülüktür Çok büyük haksızlıktır. Bizi karşı çok büyük bir ayıptır" dedi.

KİMSE CUMHURBAŞKANIMIZA DİKTATÖR DİYEMEZ

Türkiye'nin sadece Türkiye'den ibaret olmadığını belirten AK Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, "Avrupalı Türkler uç beyleridir. sizin hem anavatana karşı görevleriniz var hem de yaşadığınız ülkelerde karşı görevleriniz var. Artık Sevim Dağdelen'leri, Cem Özdemir'leri artık konuşmayacak siz konuşacaksınız. Biz o partilere STK lara girecek sessiz bir çoğunluk değil bayağı sesi çıkan bir topluluk olmamız lazım. 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız "hiç bir şey eskisi gibi olmayacak dediler" Biz Türkiye'de 4.5 milyon ve buradaki Türk kadınları olarak Cumhurbaşkanımızı asla ve asla diktatör denmesine müsaade etmeyeceğiz. Hangi hakla bizim seçtiğimiz bizim sevdiğimiz Cumhurbaşkanımıza diktatör diyemezsiz. Sistem değişecekse sana ne. Bu değiştirecekler bizleriz. sana ne Almanya ve diğer Avrupa ülkeleri? Bunlara en güzel cevabı inşallah vereceğimiz "evet" oylarıyla göstereceğiz" dedi. Türkiye'nin kalkınmasına büyümesini farklı bir şekilde durdurmaya çalıştıkların belirten Meryem Göka, Ortadoğu'da haritalar yeniden belirlerken o bölgede güçlü bir Türkiye'nin masada istenmediği buna rağmen Türkiye masaya oturarak "bizde varız ve biz çok önemli bir oyuncuyuz. dediğimiz için karşı saldırılara maruz kalıyoruz" açıklamasında bulundu.

ÜYE SAYIMIZ BİR ÇOK DEVLETTEN DAHA BÜYÜK

Avrupa Türk Demokratlar Birliği Bad Kreuznach kentindeki şubesinde çok sayıda vatandaşla bir araya gelen AK Parti Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanı Meryem Göka, yaptığı konuşmada Ak Parti kadın kollarının dünyanın en büyük siyası kadın örgütü olduğuna değinerek Kadın kollarının 4 milyon 350 üyesi olduğu ve bir çok ülkenin nüfusundan daha büyük bir potansiyele sahip olduğunu söyledi. Kendisinin Almanya doğumlu olduğunu ve Türkiye'ye döndükten sonra Türkçeyi öğrendiğini belirten Meryem Göka, Türkiye'de duyduğu "Biz Türkler adam olmayız" sözünü sıkça duyduğunu ve buna bir anlam veremediğini belirti. Göka konuşmasında özetle, "Cumhurbaşkanımız vesile olduğu şey insanlara öz güven kazandırdı. Bizim insanımız bizim çocuklarımız Biz yaparız diyor. ve bunu 15 Temmuzda ortaya koyduk. 15 Temmuz bütün maskelerin düştüğü bir olaydır. Bunu hiç unutmamamız lazımdır" ifadelerinde bulundu. - FRANKFURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

AK Parti Türkiye Almanya PKK Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title