Haberler
Güncelleme:

Merve Terim'den Fatih Terim paylaşımı: Kanıma dokunuyor, teker teker hesap sormak istiyorum

Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin, sosyal medya hesabından, "Buna sebep olanların hiçbir bedel ödemeden evlerinde rahatça oturmaları kanıma dokunuyor. İnanılmaz sinirliyim, buna vesile olanlardan bir evlat olarak teker teker hesap sormak istiyorum, haksızlığa uğradığımı düşünüyorum ve isyan etmek istiyorum" paylaşımında bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (66)

Abdur:

Bunun dili de çok uzadı

30
19
yanıtYanıtla
Cahilsin:

Dilerim Allahtan aynı duruma düşmezsin ateş düştüğü yeri yakiyor

yanıt11
yanıt6
Tokatçı selo:

Senin baban ve takımının yöneticileri maçtan 3 gün önce, stadımıza 50000 kişi gelebilir gerekli dezenfekte işlemini yaptık hiç bir sakınca yok diyordu. Ayrıca virüsü maçta kaptığı ne malum. Git önce babandan ve cengizden hesap sor.

29
8
yanıtYanıtla
gökhan tan:

inşallah başına gelmez. inşallahı kalıdırıyorum. gelir. . .

yanıt4
yanıt15
EMR:

Para gidiyor diye üzülüyor. Yoksa asla ağlamaz, utanması gerek.

15
18
yanıtYanıtla
gökhan tan:

sence paramı. . . . ? ailen varmı hocam. . . . ? inşallah yaşarsın bunu. . . .

yanıt0
yanıt4
kafay bak ya:

ne içiyor bunlar.

yanıt0
yanıt0
SİNAN:

ŞIMARIK KİME HESAP SORACAKSINIZ SİZ KENDİNİZİ NE SANIYORSUNUZ . PATRONUNA HESAP SORAMAZSIN PARA ALIRKEN GÜZEL OLUYO MİLYON DOLARLAR PATRON NE ZAMAN STOP DERSE O ZAMAN. . . . . .

15
10
yanıtYanıtla
dilek:

baba acısının ne oldugunu bılmeyen sızın gıbı bos bos konusur sınan bey hastalıgın kadın cagazın cektıgı acının parayla pulla alakası yok o durumda olan herkes aynı duygularda olabılır ates dustugu yerı yakar uzaktakıler ne anlasınkıı

yanıt6
yanıt2
Ahmet.özbay.trabzon:

Gecmis.olsun.imparotor

17
6
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Hesap soracaksan çine gidebilirsin. Diğer hastaların da anası babası ailesi sevdikleri var. Boş boş konuşma. ALLAH''a dua et

17
4
yanıtYanıtla
alperen:

sen kımsınkı bunlar kendını ne zannedıyor. gucun yetıyorsa sorarsın aha saha aha meydan

11
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

hastalık bu herkese gecebilir bu telaş niye dünyayı sarmış daha ne konuşuyorsun

12
3
yanıtYanıtla
türk:

tabiki baban yazacaksın bir şeyler sosyal medyadan lakin. . . ;bu sorumluluğunu keşke insanoğlu için de görseydik hanfendi. bir de babanıza sormak istiyorum bu ülke için ne yaptı tabi sizede. . . ?senin baban hak etmediği TC Cumhurbaşkanından bile fazla olan maaşı ile kendini kurtarır, halk ne yapsın. . . başka kapıya. . . . başka. . .

10
5
yanıtYanıtla
Gs:

Ne mi yaptı senim hayatında yapmayacağın yardımı o dediğim milli takım tazminatını kimsesiz çocuklara verdi

yanıt1
yanıt5
üzgün:

geçmiş olsun onu bunu bilmem arkadaş bu hayatta zengin olacan 44 vatandaş öldü binden fazla hasta var haber olmuyor. gerisini siz anladınız ne diyelim Allah yardımcımız olsun.

15
0
yanıtYanıtla
fenerlihalit:

bu buse terim ne diyor ya ?? kimden hesap soruyor ??? sacmalamis. . . sen önce baban nerelerde gezdide gecdi onu bir arasdir ??? millet iyice kafayi üsüttü yaw. . .

11
4
yanıtYanıtla
Şaka mı bu?:

Dünyada 422. 000 kişiye bulaşmış bir virüsün nerde sorumlusunu arıyosun arkadaşım. . . İnsanların sana gösterdiği ilginin yüzde 99. 9''u Fatih Terim sayesinde. . . bu sebeple lütfen; hislerini; düşüncelerini; fikirlerini insanlar umursuyormuş gibi sürekli yorum yapıp durma. . . haber sayfalarını meşgul edip; ilgiyi yanlış yerlere toplama. . .

12
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Kime neyi soracaksın kısacası iyi olmuş

2
12
yanıtYanıtla
Bir tek sizdemi var virüs:

Hergün milyonlarca insan bu ülkede dolmuşlarla servis araçlarıyla işe gidip geliyo onların canı yokmu bi tek fatih terimmi virüs kapdı TFF seyircisiz oynayalım dediğinde senin başkanın seyircisiz derbimi olur demedimi

12
1
yanıtYanıtla
keramibeyamca:

Baba çirkef kızı da çirkef, Allah hidayet v ersin neyin peşindeler bunlar, üç günlük dünya

9
4
yanıtYanıtla
KURTBEY:

sen neyin peşindesin ? kız haklı. adam söyledi o kadar iptal edin canımızın kıymeti yok mu diye. . illa birinin hasta olması mı gerekiyordu Fatih Hocanın dediğini yapmak için !

yanıt6
yanıt4
GALATASARAY:

HESABI ÖBÜR TARAFTA SORACAĞIZ ZATEN, VİRÜSÜ YAYANLAR DA ŞİKE YAPANLAR DA KUL HAKKI YİYENLER DE TEK TEK HESAP VERECEK MERAK ETME

7
6
yanıtYanıtla
fbli:

türkiye''ye şikeyi getiren gs, himmetle katakulliyle şampiyon olan gs, hakemler tarafından kollanan gs, nasıl olacak o iş?

yanıt4
yanıt2
fbli kardeş:

kandırmışlar seni. uefaya sor şikeden kim ceza aldı diye. kime uefa tekme attı diye 2 sene. hani dav açacaktınız . Agüçlü caferin canlı yayında fb den gelen parayı e. yanal ın nasıl dağıttığını analttığı gs a. gücü maçı öncesi. daha neler nler. daha geçen sezon faulden attığınız gol ile Fb 1 gs 1 maçında ligde kaldığınız hakem vara gitmedi ;)

yanıt0
yanıt0
omer turan:

hersene dünyayı gezdiniz. virüs bulaştıysa da sizden bulaşmış olabilir.

10
2
yanıtYanıtla
MST:

Yazılan yorumlara bak!. . Gram oksijen tüketmemsi gereken insanlık dışı yaratıklar!. .

1
11
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Bu dünyada ne olacaksa hep garibana olur. Kaygı etme pek yakında kavuşursunuz.

10
1
yanıtYanıtla
Hacı Ökkeş:

baba kaybı anlatılmaz yaşanır. merve hanım babasını kaybetme korkusuyla biraz böyle laflar etmiş. çok zor baba kaybı çok.

8
3
yanıtYanıtla
Kadir:

Allah tan acil şifalar dikerim

5
5
yanıtYanıtla
karagöz:

herkesin canı tatlidir,ama burda böyle ateş püskürmesi yanlış,önlem alabilirdi bildiği icin yüzmaskesi ve eldiven giynebilirdi,doktorlar ,ve sağlık görevliler hergün bu riski aliyorlar yada markete. çalışanlar,asil kahramanlar onlar,ünlü ve zengin olmanız sizi onlardan daha değerli yapmaz

7
3
yanıtYanıtla
Alaaddin Galatasaraylı:

Burda ne ünden nede şöhretten bahsetmemiş burda babasına yapılan haksìzlığı belirtmiş.burda bir rakip takım tataftarı gibi cevap vermenize gerek yok. varsa baban oda böyle bir hastalıga yakalanırsa ozaman anlarsın belki bu feryadı eden merve kardeşimizi.

yanıt0
yanıt1
fenerbahçeli:

hesap soracakmış sen tam bir ahlak yoksunusun terbiyesiz

5
5
yanıtYanıtla
Remind:

Kimden hesap soracağınızı açık yazarsanız çok daha iyi olur . Herşeyini türk futboluna borçlu olan siz madem çok korkuyorsunuz babanız iyileşince emekli olabilir. Ama getirisi sizin için milyonlarca dolar olan bu işin bir alternatifi yok değilmi?

8
2
yanıtYanıtla
End:

Bunun hesap soracagin insanlarla ne alakası var senin her sene gittiğin İtalya Fransa İspanya da bu virüsle uğraşıyor

6
4
yanıtYanıtla
İMPARATOR:

LAN MAL DEDİK LİGİ ERTELEYİN DİYE . . . BAK BİZEDE BULAŞTI

yanıt0
yanıt3
Serhat:

Binlerce insan aynı durumda sadece senin babanmı değerlidir

6
2
yanıtYanıtla
Sakin Kalalım:

Allah''tan hastalara şifa, yakınlarına da sabır diliyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınız:

sizi konuşmanızdan ötürü kınıyorum

3
4
yanıtYanıtla
iyi güzel de:

yüzde yüz haklı. ekranlarda uyardı rica etti geç kalındı.

2
5
yanıtYanıtla
Düşünerek hareket eden:

gs yöneticileri maçtan bir gün evvel gerekli dezenfekte işlemleri yapıldı seyircili oynanabilir dedi seyircisiz oynanması kararı çıktı ayrıca o maçta virüs kapılmış olsa Beşiktaş teknik direktörü ve oyuncularında da çıkma olasılığı yüksekti sonuçları negatif çıktı ilk önce abdurrahim albayrakta çıktı pozitif çıkmadan evvel terim ve bazı yöneticiler ile toplantı yapmış demek ki toplantı esnasında temas meydana geldi maalesef ki virüs tespit edildi maçın oynanmasına bağlamak bu olayı saçma olur

4
2
yanıtYanıtla
bu kafa ile:

virüs falan bitmez aferin fbli futbolcularda basketçilerde başak başkanında da çıktı onlada mı toplantıdaydı.

yanıt1
yanıt0
düşünerek değil ydoğru söyleyerek:

palavra 1-maçın seyircisiz oynanacağını bakan 1 gün önce mi açıkladı? 1 gün önce seyircisiz oyanancağı belliydi ekipler geldi dezenfekte etti. 2. Türkiyenin koskoca TFF başkanı maç seyircili oynanacak nokta dedi. GS de dediki o zaman tedbiri alırız. 3. hadi terim bşkasından kaptı geldi serrgene diğer bjk li ve gsli futbolculara bulaştırma riski nedeniyle zaten iptal olmalıydı lig o zaman. kapiş.

yanıt0
yanıt0
KEBAPCI SELO:

BUNLARIN HEPSIMI KABADAYI

6
0
yanıtYanıtla
Özgür yüksel:

Bırakın duygu sömürüsünü allah aşkına sizin kazandığınız parayı kim kazanıyor bu ülkede birde hamalı düşünün ne garantisi ve gala çalışmak zorunda Abdurrahim yurt dışı Gül gezsin gelsin Fatih’e bulaştırsın suçlu fedarosyon öylemi algı yapmaya çakışıyorlar bu kadar basit yersen

6
0
yanıtYanıtla
Kadıköy:

Heyt küçük enişte. Azıcık canın yanınca nasıl yaygara kopardınız. Babanda virüs yok öksürük var sadece. Düzmece bi rapor. Virüs falan. Sizin amacınız eyyam. Bi kaç güne taburcu olur. O kadar insan ölüyor tek derdimiz terim. Benim için bir şehit daha değerli!!!

3
3
yanıtYanıtla
YAZIK:

Senin de ciğerlerin patlayıp kanında boğulduğunda sahte rapor derler. Sadece bayılmışsındır.

yanıt0
yanıt3
izmirli:

ağzına sağlık reis

yanıt5
yanıt0
Abuzer:

Çözemedim bu işi dayı

4
1
yanıtYanıtla
HASAN PEKER:

HOCAM BİLİYORSUN SENİNLEYİZ ALLAHTAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

3
2
yanıtYanıtla
ayıp artık:

her lafı haber?ohal sokağa çıkma yasağı mı vardı? da sadece maçmı oynanıyordu?fatih hocanın basın toplantısından sonra ligler devam etmedi ertelendi. hem önlem alınmıştı maçlara. hem çalışan işçinin vb. canı yok mu? gariban hastalansa para yoktur çok özel tedavide alamaz. onca vaka açıklanıyor her gün vefat edenler var duydukmu hiç çocuklarının tek lafını hesap verecekler vb. yahu isim yaş il bile duymadık. vb. ama zengin ünlü olunca benzer haber defalarca bide suçladıkları devletin kararı. ayıptır.

4
1
yanıtYanıtla
nurr:

helal olsun calusan iscinin cani yok mu.benim esim ise korkarak gidip geliyor.eski calustigi is yerinde biriin pozitif cikmis ve makina bolumunu karantiya almislar.simdi 10 bon kisinin calustigi bi ortamda esim o ve hepsi risk grubunda aileler risk grubunda.biz ne yapalim peki?bizim canimiz yok mu.bu hastalik zengin fakir.genc yasli tanimiyor.ama nedense bu zenginlere ve cimrilere bulasinca bir olum kaygisi aliyor.dunyalik yasadiklari ucin.oturun dua edin isyan degil.....

yanıt2
yanıt0
Hacı Arif Efendi:

Korkunun ecele faydası yoktur. Takdiri İlahi.

3
2
yanıtYanıtla
Sedat:

Dua en büyük ilaçtır. Babana dua et, bizde dua ediyoruz. Bırak sağa sola saldırmayı . . .

4
0
yanıtYanıtla
KARRAKAYA:

BABA DAĞ GİBİDİR. SIRTINI YASLARSIN BİLİRSİN Kİ ARKANDA DAĞ GİBİ BİRİSİ VAR YIKILMAZ, AMA GELİR BİR HASTALIK EN SEVDİĞİNİ TUTAR, YA SABIR DEMEKTEN DUADAN BAŞKA BİRŞEY YAPAMAZSIN, KİŞİ EN SEVDİKLERİ İLE İMTİHAN EDİLİR BİLİRSİN, YA ALLAH KAHRINDA BAŞIM ÜSTÜNE LUTFUNDA, SEN BİZİM HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONUN OLMASINI NASİP ET.

4
0
yanıtYanıtla
Alper:

Kime bu laflar?

1
3
yanıtYanıtla
HASAN PEKER:

KARDEŞİM NASIL YORUMLAR BUNLAR YAHU HİÇ İNSANLIK VİJDAN YOKMU SİZDE AYIPTIR YAHU KIZCAGIZIN CANI YANIYOR ÇARESİZCE BEKLİYOR UTANIN BE UTANIN İNŞALLAH SİZDE AYNI DURUMA DÜŞMEZSİNİZ SİZDE ÇARESİZ KALMAZSINIZ

0
3
yanıtYanıtla
HASAN PEKER:

BÜYÜK İMPARATOR SEVGİLİ HOCAM SEN NELERİ YENMEDİNKİ BU VİRÜS DENEN İLLETİ Mİ YENEMEYECEKSİN SENİ EN KISA ZAMANDAO SERT AMA BABACAN TAVRINLA KULÜBEDE GÖRECEGİZ İNŞALLAH BİZİ FAZLA BEKLETME , AİIENE SABIR SANA GEÇMİŞ OLSUN İMPARATORE

1
2
yanıtYanıtla
nur:

EL BEBEK GÜL BEBEK

3
0
yanıtYanıtla
Yorgun:

Hesab sorma işine kendinden başlamalısın başta

3
0
yanıtYanıtla
Ayhan:

Sakin ol şampiyon

1
1
yanıtYanıtla
adanalı selo:

bu kız haddini bilsin yaaa. senelerce tff yi sömürdüler, şimdi tu kaka. ayıptır, yazıktır.

1
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Boş boş konuşmada Rabbime dua et

2
0
yanıtYanıtla
Alper:

Bu is uzamadan ligler küme düşürülme olmadan sıralamaya gore tescil edilmeli ve seneye 20 takim olmalı ..sağlık herşeyden değerli

1
1
yanıtYanıtla
Sakin:

Herkes su PANIK konumundan ciksin ve sadece önlem almaya konsantre olsun. Bu Virus bütün dünyada, yasli genc veya zengin fakir ayirt etmeksizin herkese bulasabilir.

1
0
yanıtYanıtla
Alaaddin Galatasaraylı:

Fatih hoca inşallah iyileßecektir Allahın izniyle.imparatoru Galatasaraylıların sevgisi ayakta tutavaktır.Burda hasta oæmuş kişiye bile hala saygısıslzlı yapan kişilerin dilerim Allahtan anneleri babaları bu hastalığın daha beterine yakalanırlar.ozaman siz bu merve ksrdeşimim duygularını belki anlarsınız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title