Haberler

Merve Sanay, Derin Dekolteli Fotoğrafıyla Hayran Bıraktı

Güncelleme:

Sosyetik güzel Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Instagram hesabından 1 milyon kişi tarafından takip edilen sosyetik güzel Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

Merve Sanay Derin Dekolteli Fotoğrafıyla Hayran Bıraktı

"EKMEK VERESİM GELMİYOR"

Instagram hesabından cesur fotoğrafını paylaşan Merve Sanay, takipçilerini kendine hayran bıraktı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Sanay paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı. Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Seni görünce evdeki eşime ekmek veresim gelmiyor." yorumunu yaptı.

Merve Sanay Derin Dekolteli Fotoğrafıyla Hayran Bıraktı

Merve Sanay Derin Dekolteli Fotoğrafıyla Hayran Bıraktı

Merve Sanay Derin Dekolteli Fotoğrafıyla Hayran Bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (92)

evren:

Böyle karilari grdukce evdekine ekmek veresim gelmiyor. . . .

38
24
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu açık saçık utanma duygusu kalmamış bayanlar,,cehennemin bir numaralı müşterileridirler,,,onlara hayran olanlarda cehennem odunlarıdırlar..ne mutlu tesettürlü ve İnancını dört dörtlük yaşayabilen müslüman hanımlara.

30
16
yanıtYanıtla
Nezahat:

Bravo Hocam.

yanıt4
yanıt0
Serpil Hanım:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt6
yanıt1
F''ilim yayan:

hooooca inceledin inceledin sonra dindarlık taslıyorsun sende baktığın, gözünü haramdan korumadığın için onunla aynı yere müşterisin hayırlı olsun.

yanıt9
yanıt3
ADINIZI YAZIN:

VAY DÜMBÜK VAY. GENE HİÇ KAÇIRMIYORSUN BUNLARI SAHTECİ SENİ. TERBİYESİZ YUH SANA

yanıt4
yanıt2
Aynur:

Aynen Hocamocam

yanıt2
yanıt2
hüsnü:

hocam maşallahın var ibadetten fırsat bulup bütün gün bu sitede takılıyon

yanıt5
yanıt0
KAAN:

GÜZEL HATUN AMA BENİ İLGİLENDİRMİYOR ELDEKİ KUŞ TELDEKİ KUŞTAN İYİDİR

33
0
yanıtYanıtla
EBRU:

ANDAVALIN BİRİDE DEMİŞ Kİ EVDEKİNE EKMEK VERESİM GELMİYOR ONA ZATEN EKMEK VEREREK ELİNDE TUTARSIN BU KADINA KURU EKMEĞİ VER BAKALIM SENİ BEĞENİR Mİ. . . İNSANLARIN KENDİNİ DEV AYNASINDA GÖRMESİ DE ÜZÜCÜ!!

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title