Haberler

Merve Özbey ve Erdem Kınay İkilisi Tatilcileri Coşturdu

Bodrum’da konser veren Merve Özbey ve Erdem Kınay tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum'da konser veren Merve Özbey ve Erdem Kınay tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Kurban bayramının 3'üncü günü Rixos Premium otelde sahne alan Merve Özbey ve Erdem Kınay ikilisi tatilcileri coşturdu. Birbirinden ünlü isimleri bayram boyunca ağırlayan Rixos Premium Bodrum Otel, Bayramın 3. Gününde ise Meve Özbeyin'in sahnesi ile tatilcilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yerli ve yabancı turistlerin akın ettiği konserde Özbey, kendi şarkılarının yanı sıra Türk pop müziğinin unutulmaz şarkılarını da seslendirmeyi ihmal etmedi.

Erdem Kınay ise dj kabininde çaldığı şarkılarla coşkulu anlar yaşattı. Maytap ve havai fişek gösterileri de tatilcilerin büyük beğenisini topladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Merve Özbey ve Erdem Kınay tatilcilerin bayramını kutlamayı da ihmal etmedi. Bol bol hayranlarıyla fotoğraf çektiren Özbey'in yaptığı danslar da büyük beğeni topladı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Merve Özbey Bodrum Rixos Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title