Haberler

Merve Boluğur Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı'nın Doğum Günü Partisine Katıldı

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı ortaya çıkan oyuncu Merve Boluğur, sevgilisinin ailesinin de katıldığı doğum günü partisine gitti.

ı ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncu Merve Boluğur, Sabancı ailesine girdi.Ailenin Çengelköy'deki villasında düzenlenen kutlamada hazır bulunan Boluğur, Instagram hesabından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi. Oyuncunu paylaşımı ise binlerce yorum aldı.

Merve Boluğur Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı'nın Doğum Günü Partisine KatıldıMerve Boluğur'un olay yaratan ayakkabıları

AYAK PARMAKLAR OLAY OLDU

Oyuncunun binlerce beğeni alan fotoğrafında yüksek topuklu ayakkabısından taşan parmakları oldu. Boluğur'a "Ayakların eziyet çekiyor", "Ayakkabılar küçük galiba çıkmış parmaklar" gibi yorumlar yapıldı.

Merve Boluğur Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı'nın Doğum Günü Partisine Katıldı

Merve Boluğur Yeni Sevgilisi Hakan Sabancı'nın Doğum Günü Partisine Katıldı

Oyuncu Merve Boluğur ile Hakan Sabancı çiftinin aşkları Sabancı'nın Bodrum'a demir atan yatında samimi bir şekilde görüntülenmesiyle ortaya çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Instagram Çengelköy Magazin Haberler

500

Yorumlar (26)

mehmet can:

genç kızların birçogu paranın uşağı olmuş yazık be gerçekten para için herşeyi yapacak kızlar var bu işi sonu aile yapısını çok bozar

9
2
yanıtYanıtla
:

genel anlamda dediğine katılmamak elde değil ancak hayatın içresinde bir de aşk var delikanlının sabancılardan olması kızın ona onun da kıza aşık olmasına engel değil ki sonuçta ikisi de genç yaşları denk hadi moruk birine giden kızlar gibi olur da eyvallah deriz

yanıt4
yanıt0
Büşra:

Yaa ne biliosun bence merve cok kaliteli bi oyuncu . Herşeye para icin yapio düşüncesinden çikin artik .ikiside yaşit ikiside ünlü merve güzel .hakan yakışikli aşik olmuş olamazlarmi hiç değilse dedem yaşinda bi kro değil hazar ergüçlü örneğinde olduğu gibi :)

yanıt4
yanıt0
MEHMET CAN:

aşk meşk hepsi yalan bırakın şu ayakları aşk sadece anlık heyecandır bunu hala anlamıyor musunuz ? masum gibi göster meyın şöyle ahlak dışı hareket yapan ınsnaları

yanıt2
yanıt0
Karakurt:

Bu Soytarı Sabancı Ailesinide Mahf etti. Abisi HACI İle birlikte İyice Sapıklaştılar, Paralar olmazsa Bu Çiroz Balığının Yüzüne ALAHIN Kulu dönüp Bakmaz.

9
0
yanıtYanıtla
Mehmet Emin DEMİR:

Aslanım paranız var ama zevkiniz yok. Çok para sizin zevkinizi dumura mı uğratıyor.

5
2
yanıtYanıtla
Büşra:

Insanların dış görünüşleriyle alay etme hakkini size kim verio ??

7
0
yanıtYanıtla
Büşra:

Yok baktım çok uzuluyoruz hâla bulunamadı :(

yanıt1
yanıt1
DEIOTH:

Ayakları olmasa güzel kız

4
2
yanıtYanıtla
Sueynur berber:

Hani ayrilmisti bunlar

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title