Haberler

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı Aşkı Fotoğraflarla Belgelendi

Güncelleme:

Oyuncu Merve Boluğur ile Hakan Sabancı çiftinin aşkları belgelendi. İkili, Hakan Sabancı'nın Bodrum'a demir atan yatında samimi bir şekilde görüntülendi.

Bayramı Bodrum'da geçiren ve katıldıkları bir partide samimi şekilde eğlenen Merve Boluğur ve Hakan Sabancı, mekandan ayrı ayrı çıkıp, Sabancı'nın teknesinde buluşmuştu. İkili, önceki gün zodyak botla Türkbükü sahilinde görüntülendi. Arkadaşlarının eşlik ettiği sevgililer, keyifli halleriyle dikkat çekti.

MERVE BOLUĞUR TERS KÖŞE YAPTI

Oyuncu, iki yıllık evliliğin ardından geçtiğimiz yıl Murat Dalkılıç'tan boşanmıştı. Dalkılıç, ayrılığın üzerinden dört ay geçmesinin ardından, oyuncu Hande Erçel'le birlikte olduğunu açıklamıştı. Her röportajında aşka küsmediğini söyleyen Boluğur, kendine ait bir makyaj markası çıkararak işine odaklanmıştı. Son günlerde adı DJ Faruk Sabancı'yla anılan oyuncu, ters köşe yaptı. (Milliyet)

İşte Merve-Hakan aşkından ilk fotoğraflar...

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı Aşkı Fotoğraflarla Belgelendi

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı Aşkı Fotoğraflarla Belgelendi

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı Aşkı Fotoğraflarla Belgelendi

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı Aşkı Fotoğraflarla Belgelendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Boluğur Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

HAYAT DEVAM EDİYOR:

KIZ 1 YIL BEKLEMİŞ DOĞRU ZAMANDA YOLUNA BAKIYOR DAHA NE YAPSIN!!! HAYAT DEVAM EDİYOR VE KIZ DURUŞUYLA GAYET HANIM BİR KIZ. KARŞISINA GEÇMİŞTE YANLIŞ BİRİ ÇIKTIĞINI BİR EVLİLİĞİN BİTİŞİYLE 4. 5. YA DA 6. AYINDA YENİ İLİŞKİYE BAŞLAMASIYLA ANLAYABİLİYORUZ

30
5
yanıtYanıtla
Büşra:

Merve kaliteli durusu olan bi kadin bi kotu olayini gormedik umarim evlenirler ben ce merve hakedio :)

yanıt21
yanıt7
somon:

bende murat dalkılıç gerçekten deymiycek biriymiş yazık kızın 2 yılını yemiş en güzelini yaptın mervecim sakın arkana bakma

22
5
yanıtYanıtla
dmll:

bu adam çok çapkın herkesle yazıldı. sonu yok bence

22
0
yanıtYanıtla
Gaddar Kerim:

ne işin var merve boluğurla yaw. daha çirkinini bulamadın mı? :)

9
8
yanıtYanıtla
büşra:

Cok tatlilar aşk güzel sey beeeeehh :)

10
5
yanıtYanıtla
SADO:

O karakteri olmayan boşayan koca düşünsün

11
3
yanıtYanıtla
HUKUKÇU:

kapağı iyi yere atmış. her şeye, he dede tutunmaya bak merve

12
1
yanıtYanıtla
maximus:

kesinlikle ask birlikteligi.oglanin zengin olmasinin bi onemi yoh :)

3
7
yanıtYanıtla
kevgir:

ülkede millet askeri polisiyle vatan mücadelesi verir bu '' zevk ve haz putperestleri '' de bir çivi çakmadan işte böyle hayat yaşar . . . yaprak döker bir yanımız bir yanımız bahar bahçe AHMET KAYA nın şarkısı doğru fikrine siyasi görüşüne katılmam ama manzara bu

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title