Haberler

Mert Plajı Sezonu Haziranda Açıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Mert Plajı'nın Deniz Sezonunu Haziran Ayında Açacağı Belirtildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait Mert Plajı'nın deniz sezonunu haziran ayında açacağı belirtildi.

Yeni sezon hazırlıkları sürdürülen plajda yosun temizleme çalışmalarına ağırlık verildi. Temizleme ve bakım çalışmalarının devam ettiğini belirten Mert Kafe ve Plaj Tesisleri Müdürü Salih Bakır, denizde yosun temizleme çalışmasının devam ettiğini, plajı haziran ayının ilk haftasında hizmete açacaklarını söyledi.

Bakır, "Plaj içerisinde bulunan ve yaklaşık 1 yıldır yapımı devam eden kafenin çalışmaları bugün itibariyle bitti. İnsanların rahat ve temiz bir ortamda yüzmelerini sağlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Denizde bulunan yosunları yaklaşık 2.5 aydır temizliyoruz" dedi.

Plajın çevresinde çimleme çalışmaların tamamlandığını belirten Bakır, 7 kişilik belediye personeliyle haftanın her günü 12 saat çalışarak gerekli ve önemli eksiklikleri tamamlamaya çalıştıklarını kaydetti. Bakır, plajda duş, wc, vitamin bar, çocuk havuzu, oturma ve güneşlenme gruplarının mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

(OE-SA) 24.05.2008 14:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title