Haberler

Annesini Karşılamaya Giden Mert'in Ölüme Yürüdüğü An

Güncelleme:

İstanbul'da babasıyla beraber annesini karşılamaya giden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Mert Örener, takla atan aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Beşiktaş'da babasıyla beraber kaldırımda yürüyen 20 yaşındaki üniversite öğrencisinin takla atan aracın altında kalarak hayatını kaybettiği o anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Mert Örener'in Kaza sonrası kaçan sürücünün yakalanması için polis ekiplerinin çalışması sürüyor.

ANNESİNİ KARŞILAMAYA GİDİYORDU

Kaza, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 23.00 sıralarında İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde Levent Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Üniversitesi Reklamcılık bölümü birinci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Mert Örener, babası Kayahan Örener ile birlikte memleketleri Ordu'dan gelecek olan annesini karşılamaya gitmek üzere yola çıktı. Baba ve oğul kaldırımda yürüdüğü esnada kaza yapan bir araç kontrolden çıkıp kaldırıma çıktı. Otomobil o esnada kaldırımda yürüyen baba ve oğlunu altına aldı.

BABA SAĞ KURTULDU

Kaza sonucu talihsiz genç feci şekilde hayatını kaybederken, baba Örener'in ise bacağı ve omzu kırıldı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü ise araçtan çıkarak kayıplara karıştı. Kazada reklam panosunun arasına sıkışarak hayatta kalan Kayahan Örener, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ÖLÜME BÖYLE YÜRÜDÜLER

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, genç ile babası kaldırımda yürüdüğü esnada bir otomobil kontrolden çıkıyor. Takla atan araç kaldırıma çıkarak genç ile babanın üstüne düşüyor. Polis ekipleri, kazanın ardından kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

fatih:

Allah rahmet eylesin. böyle hızlı araç kullanan katillere sırtımızı dönmeyelim. arkadan bıçaklanmak gibi birşey. gelen araçları hep karşımıza alalım azda olsa belki şansımız olur.

11
0
yanıtYanıtla
joker:

Hız yaparken en çok korktugum olaydır. Ama o şofor koltugu bambaska biryer oraya binince inanın baska biri oluyorsunuz. Şuan şofor keşke ben ölseydim diye kafayı yiyordur. Hapis korkusu da cabası. Allah başa vermesin. Her ne kadar hatalıda olsa (alkollü değilse tabi) 2 taraf içinde çok kötü bir durum.

8
1
yanıtYanıtla
Cumhuriyet:

Kadar başına taş düşsün cahil..kisasmis ne kısası pagan .cezalari arttırırsin olur biter.ne meraklisiniz ilkelliklere.

1
6
yanıtYanıtla
Bu ne:

Tr deki tatilimden yeni döndüm. Trafikte olup bitenleri hayretler içerisinde izledim. Birçok sürücü ölümüne araba kullanıyor. Gencecik çocuğu kaldırımda öldüren bu trafik katilinin en ağır cezayı almasını diliyorum. Allah rahmet eylesin.

7
0
yanıtYanıtla
Superman:

Her seyi paraya cevirmeye calisan YAMYAMLAR yuznden su kaldirim kenarlarina bir bariyer konulamiyor. Tel koysa, celik dubalar koysa, su doku bidonlar koysa logar kapaklari gibi calicaklar, caliyorlar. Onlem alinamiyor, belediye ve devletin malini alip satan ve alana agir yaptirimlar uygulanmali. Toplum katili bu YAMYAMLAR

6
0
yanıtYanıtla
Selçuklu:

Yetkililer trafik terörünü önlesin artık, trafik devriyesi zaafı var. Trafik personeli yetersizligi var. Trafik devriyesi sayısı artsa kesilecek cezalar ile hem maaşları hem sigorta keseneği rahat karşılanır ve hazineye bile fazlasıyla para kalır

6
0
yanıtYanıtla
Yasin öz:

Yakalansa nolurki kısas YÖK bu ülkede cumhuriyet yasaları var adalet Yok ama adalet partisi var..

3
2
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesin gencecik cocuk biraz daha dikati olun can gittimi gelmiyo

2
2
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin:

Çok zor bir durum Allah hayırlı ölümler versin günahlarını affetsin inşallah çok üzüldüm

4
0
yanıtYanıtla
İSMİ YOK:

Ulan şerefsiz o yolda o kadar çok basılırmı ? allah bunlara niye araba alsın diye para iş güç veriyor illaki ateist mi olalım ?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title