Haberler

"Fenerbahçe Gibi Bir Takımın Kalesini Korumak Kolay Değil"

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Mert Günok, Fenerbahçe gibi bir kulübün kalesini korumanın kolay olmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, başarılı kaleci Mert Günok FB TV'ye kamp dönemini ve ligi değerlendirdi. Kamp döneminin oldukça yoğun geçtiğini belirten Günok, "Kamp dönemi çok güzel başladı ve güzel de devam ediyor. Kalecilerin oyunun içinde olmaları hocalarımız tarafından bizden istenen bir şey. Özellikle dar alanda yaptığımız çalışmalar hem savunma oyuncuları için hem de bizler için gerçek anlamda faydalı oluyor. Murat Hocamızla yaptığımız çalışmaları oyunlarda sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ligin ikinci devresinde ilk maçımız evimizde Konyaspor ile ardından Sivasspor ve Eskişehirspor olmak üzere iki önemli deplasmanımız" dedi.

"KONSANTRE OLMAK ZORUNDASINIZ"

Fenerbahçe gibi büyük bir camianın kalesini korumanın kolay olmadığını vurgulayan genç kaleci Mert Günok, "Konsantre olmak zorundasınız. Yeri geliyor çok soğuk ve karlı bir havada kaleye geçiyoruz. Nitekim futbolun cilvesi buradadır. Bu noktada bütün konsantrasyonunuzu sahaya yansıtmak zorundasınız. Saha içinde size görev verilmişse elinizden gelenin en iyisini yapmak zorundasınız. Hava şartlarının olumsuz olduğu bir yerde kaledeyseniz, doğru bir stratejiyle başarılı olabilirsiniz. Ancak dediğim gibi soğuğu yaşamamak kişinin kendini konsantre edebilmesiyle ilgilidir" diye konuştu.

"FENERBAHÇE'DE HER OYUNCU KARAKTERLİDİR"

Günok, ilk yarıyı lider olarak tamamladıklarını hatırlatarak, "İyi bir futbol ortaya koyduk. Bunun da getirmiş olduğu bir özgüven ve mutluluk söz konusu. Takımımızdaki her oyuncu karakterli ve birbirine saygı duyan kişiliğe sahip. Tabi bu da takım içindeki herkese yansıyor. Ben sezon sonuna kadar da bu takımdaki olumlu havanın süreceğine inanıyorum. Fenerbahçe'de oynayan her oyuncu karakterlidir, bu geçmişte de böyleydi, bugün de böyle" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mert Günok Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title