Haberler

Mersin Yazar İpek Ongun'u Ağırlıyor

Mersin'in Alt Birim Akdeniz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası Kapsamında Yazar İpek Ongun'u Ağırlayacak.

Mersin'in alt birim Akdeniz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı haftası kapsamında yazar İpek Ongun'u ağırlayacak.

Akdeniz Belediyesi konferans salonunda söyleşiye katılacak olan Ongun, Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümü konserinin ardından gençlere dağıtılacak kitaplarını imzalayacak.

Ünlü bir yazarı Mersin'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy, "Akdeniz Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında Cumhurbaşkanlığı'nın 'Türkiye Kitap Okuyor' kampanyası doğrultusunda gençlere kitap dağıtacağız. Etkinlik kapsamında kentimize davet ettiğimiz Mersinli ünlü yazar İpek Ongun gençlerle bir söyleşi yapacak ve belediyemiz tarafından dağıtılacak olan kendi kitaplarını imzalayacak. Akdeniz Belediyesi olarak 'Akdeniz Kitap Okuyor' kampanyasıyla bugüne kadar 6 bin ilköğretim öğrencisine ücretsiz kitap dağıttık " dedi.

Yazar İpek Ongun ise "Cumhuriyetimizin geleceği için gençlerimiz ve çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilmesi gerekmekte. Akdeniz Belediyesi'nin çocuklarımız ve gençlerimizin ulusal bilinci edinmeleri için bu doğrultuda yaptığı çalışmalardan dolayı büyük mutluluk duydum" diye konuştu.

(MÇ-HK-Y) 15.05.2008 16:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title