Haberler

Mersin - Yağmura Rağmen Hürlerini Sergilediler

Küçükler Dans Etti, Büyükler Yağmur Altında İzledi

KÜÇÜKLER DANS ETTİ, BÜYÜKLER YAĞMUR ALTINDA İZLEDİ

Mersin'de düzenlenen 1'nci Dünya Dans Günü Şenliği'nde renkli görüntüler yaşandı. Şenlik sırasında yağmur yağınca minikler profesyonellere taş çıkartırcasına sahnede dans ederken, aileleri de beraberinde getirdikleri şemsiyeler altında çocuklarını izledi.

İçel Koleji'nin düzenlediği Mersin 1'nci Dünya Dans Günü etkinliği Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan Kültür Parkta gerçekleştirildi. Şenlik öncesi konuşan İçel Koleji Lise Müdürü Adnan Dölekoğlu, dansın yüzyıllardır insan yaşamında çok önemli bir iletişim ve sosyal kaynak olduğunu belirterek, şenlikte dans edecek çocukların emeklerini ve heyecanlarının boşa çıkarmaması için izleyicilerden alkışlarla destek vermelerini istedi.

Konuşmanın ardından İçel Koleji öğrencilerinden oluşan gruplar sahne alarak, salsa, bachata, hıphop, tango, flamenko, Micheal Jakson'un ünlü 'Ay Yürüyüşü' dansını sahneye taşıdı. Şenlikte öğrencilerin yanı sıra İlker Gülcan, Sevgi N. Bayraktar'dan oluşan Latin Pirates Dans Team, Benimle Dans eder misin finalisti Turabi Çamkıran, Salsa Castle Dance Company da şenliği renk kattı.

Şenliğin sonunda ise İçel Koleji öğrencilerinden oluşan hip hop ve tango topluluğu sahne aldığı sırada yağmur yağmaya başladı. Yağmurun yağdığını gören aileler beraberinde getirdikleri şemsiyelerle korunmaya çalışırken, miniklerde profesyonellere taş çıkartırcasına sahnede danslarını sürdürerek bol bol alkış aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title