Haberler

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Yurt Dışı Atağı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (Mtso) Fuar Komitesi Başkanı Şahin Öder, Mersin Mtso'nun 2008 Yılında Üyelerine Yönelik Gerçekleştirmeyi Planladığı İş Heyetleri Organizasyonlarından İlkini, 24-27 Şubat 2008 Tarihlerinde Dubai'ye Olacağını Söyledi. Öder, İş Heyeti Kapsamında Gulfood Gıda Fuarı'nın Ziyaret Edileceğini Bildirdi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Fuar Komitesi Başkanı Şahin Öder, Mersin MTSO'nun 2008 yılında üyelerine yönelik gerçekleştirmeyi planladığı iş heyetleri organizasyonlarından ilkini, 24-27 Şubat 2008 tarihlerinde Dubai'ye olacağını söyledi. Öder, iş heyeti kapsamında Gulfood Gıda Fuarı'nın ziyaret edileceğini bildirdi.

Öder, yaptığı yazılı açıklamada, Mersin firmalarının uluslararası iş birliğini artırmayı hedefleyen MTSO'nun 2008 yılında yurt dışında hedef pazarlara yönelik iş heyeti organizasyonları gerçekleştireceğini belirtti. İş heyetleri ziyaretlerinin ilkinin şubat ayında Dubai'ye olacağını anlatan Öder, yazılı açıklamasına şöyle devam etti: "Organizasyon kapsamında Gulfood Gıda Fuarı'nın ziyaret edilerek bütün dünyadan gelen gıda firmaları ile Mersin firmaları tanışma fırsatı bulacaklar. Bunu, Mart ayında Almanya'nın Hannover kentinde gerçekleştirilecek CEBIT Bilişim Fuarı kapsamında bir başka iş heyeti takip edecek. Nisan'da Çin İhraç Ürünleri Fuarı ve Hannover Sanayi Fuarı'na, Mayıs'ta Azerbaycan, 2008'in ikinci yarısında da İsrail, Rusya, Belçika, Fransa, Ürdün, Yunanistan, Sudan ve İngiltere'ye heyetlerle gezi düzenlenecek. İş heyeti organizasyonlarında mihmandarlık ve tercüman desteğiyle kendi başına yurt dışına çıkmamış firmaların da katılmasını hedefliyoruz. Onların sektörleriyle ilgili dış pazarlarda ne gibi yenilikler olduğunu takip etmeleri ve yabancı firmalarla iş birliği kurmalarına yardımcı olmayı arzu ediyoruz." Şahin Öder ayrıca, 12-19 Nisan tarihlerinde Çin İhraç Ürünleri Fuarı'nın ziyaret edileceğini, iş heyetinde yer almak isteyenlerin 27 Şubat akşamına kadar MTSO Ar-Ge ve Yönlendirme Müdürlüğü'nden detaylı bilgi alarak başvuruda bulunabileceklerini hatırlattı.

(HK-YK-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title