Haberler

Mersin-'Tantuniciler Kralı' Oğlunu Evlendirdi, Dolarlar Havada Uçuştu

Mersin'de 'tantuniciler Kralı' Olarak Bilinen Ünlü İşadamı Ahmet Yaprak'ın Oğlu Endüstri Mühendisi Özgür Yaprak (27), İşletme Mühendisi Tülay Yaprak (24) ile Görkemli Bir Düğünle Evlendi. Bin 500 Kişinin Katıldığı Düğünde Davetliler, Genç Çiftçi Dolar Yağmuruna Tuttu, Altın Takı Takmak İçin Kuyruk Oldu.

MERSİN'de 'Tantuniciler Kralı' olarak bilinen ünlü işadamı Ahmet Yaprak'ın oğlu Endüstri Mühendisi Özgür Yaprak (27), İşletme Mühendisi Tülay Yaprak (24) ile görkemli bir düğünle evlendi. Bin 500 kişinin katıldığı düğünde davetliler, genç çiftçi dolar yağmuruna tuttu, altın takı takmak için kuyruk oldu.

Sultaşa Otel'de havuzbaşındaki düğünde konukları Ahmet Yaprak eşi Hülya Yaprak ve gelinin anne ve babası Hülya-Niyazi Biçer çifti kapıda karşıladı. Birbirlerine karşı duydukları sevgiyi evlilikle taçlandıran Tülay-Özgür Yaprak çifti, konfeti ve havai fişek gösterileri eşliğinde havuz başına geldi. Genç çift, şarkıcı Ali Çetin'in seslendirdiği şarkıyla gecenin ilk dansını yaptı. Gecenin ilerleyen saatlerinde düğüne katılanlar bol bol aynayıp, eğlenirken, piste çıkan Tülay-Özgür Yaprak çifti, dolar ve TL yağmuruna tutuldu. Oğlunun mürüvvetini gören Ahmet Yaprak, genç çiftle karşılıklı göbek atarken, cebinden çıkardığı dolarları üzerlerine saçtı.

Davetliler de deste halindeki 1, 10, 50 ve 100'lük dolar ile 20, 50 ve 100 liralık banknotları havalara savurdu. Havada uçuşan paraları 2 görevli toplarken zaman zaman zor anlar yaşadı. Takı töreninde ise davetliler gelin ve damada altın bilezik ve cumhuriyet altını takmak için birbiriyle yarıştı. Kilolarca altının takıldığı düğünde davetliler, kuyruk oldu.

25 yıldır Mersin'de tantunicilik yapan Ahmet Yaprak'ın Mersin'de 3, KKTC'de 3 işyeri bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title