Haberler

Mersin Suriyeli Kaçaklar Gümrüğe Takıldı

Suriyeli kaçaklar gümrüğe takıldıMERSİN'in Silifke ilçesinde bir TIR'ın dorsesi içinde KKTC üzerinden Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 62 Suriyeli mülteci yakalanırken, sürücü de gözaltına alındı.

Suriyeli kaçaklar gümrüğe takıldı

MERSİN'in Silifke ilçesinde bir TIR'ın dorsesi içinde KKTC üzerinden Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 62 Suriyeli mülteci yakalanırken, sürücü de gözaltına alındı.

Olay, Silifke ilçesindeki Taşucu Gümrük Kapısı'nda yaşandı. Hüseyin T.?nin şoförlüğünü yaptığı İzmir Gümrüğü'nden mühürlü TIR, Taşucu Gümrük Kapısı'ndan feribotla çıkış yapıp KKTC'ye gitmek için gümrüklü alana geldi. TIR'da incelemeye yapan Gümrük Müdürlüğü ekipleri, içinde masa sandalye olduğu beyan edilen aracın dorsesini açarak fiziki kontrol yaptığında içerisinde 62 Suriyeli mülteci ile karşılaştı. Bunun üzerine TIR'ın dorsesinden mültecileri çıkartan ekipler daha sonra ise şoför Hüseyin T.?yi de gözaltına aldı.

Suriyeli mülteciler hakkında İlçe Emniyet Müdürlüğünce işlem başlatılırken, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile ifadeleri alındı.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıbrıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title