Haberler

Mersin Süper Amatör Futbol Ligi

Mersin Süper Amatör Lig'de mücadele eden MESKİ Spor, şampiyon olarak önümüzdeki sezon Mersin'i Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil etme hakkını kazandı.

Mersin Süper Amatör Lig'de mücadele eden MESKİ Spor, şampiyon olarak önümüzdeki sezon Mersin'i Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) temsil etme hakkını kazandı.

MESKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Play-Off maçlarının bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Akdeniz Belediyespor'u Macit Özcan Spor Tesisleri'nde yapılan maçta 2-1 yenen MESKİ Spor, şampiyonluğunu ilan etti.

Antrenör Muzaffer Tozlu, zorlu geçen sezonun ardından şampiyonluk ipini göğüsledikleri için mutlu olduklarını belirterek, oyuncularını kutladı.

Kendilerini her zaman destekleyen MESKİ Genel Müdürü Ülgen ve kulüp yöneticilerine teşekkür eden Tozlu, şunları kaydetti:

"Bundan sonra işlerimiz daha da zorlaşacak. Mersin'deki diğer takımların katkılarıyla iyi bir ekip oluşturup, kentimizi BAL Ligi'nde en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Mersin'deki amatör futbola biraz heyecan geleceğini ümit ediyorum."

Aynı zamanda kulüp başkanı da olan Ülgen de şampiyonluğun kazanılmasından dolayı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Gelecek sezon için şimdiden başarılar dileyen ve orada da şampiyonluk beklediğini vurgulayan Ülgen, "Bu sezonu bizler fair-playı ön planda tuttuk. Hedeflerimiz doğrultusunda bu amaca en iyi hitap eden takımlardan biri oldunuz. Bundan dolayı da sizleri ayrıca kutluyorum" ifadelerini kullandı.

(VEG- - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Macit Özcan Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title