Haberler

Mersin Silifke'de Fener Alayı Büyük Ilgi Gördü

Silifke'de fener alayı büyük ilgi gördüMERSİN'in Silifke İlçesi'nde CHP İlçe Örgütü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik yürüyüşü ve fener alayı büyük ilgi gördü.

Silifke'de fener alayı büyük ilgi gördü

MERSİN'in Silifke İlçesi'nde CHP İlçe Örgütü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gençlik yürüyüşü ve fener alayı büyük ilgi gördü.

Fener Alayı ve Gençlik Yürüyüşüne katılım yoğun olurken, yürüyüşe katılan vatandaşlar ellerindeki meşale ve bayraklarla gurur tablosu oluşturdu. Yürüyüş esnasında evlerinde olan vatandaşlar da balkonlarını Türk bayraklarıyla süsleyerek, fener alayına destek verdi.

Etkinlikte konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğur Korkmaz, Silifke olarak unutturulmak istenen Cumhuriyet değerlerine sahip çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ise, 19 Mayıs'ı, 23 Nisan'ı, 30 Ağustos'u, 29 Ekim'i, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü unutturmak, sıradanlaştırmak isteyenlerin, bağımsızlık, özgürlük ve ulusal egemenliği esas alan demokrasiye düşmanlık yaptığını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Fenerbahçe 19 Mayıs Silifke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title