Haberler

Mersin, Şehidini Uğurladı - Ek2

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan 3 askerden biri olan er 22 yaşındaki Barbaros Yılmaz, gözyaşları içinde toprağa verildi.

HAKKARİ'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan 3 askerden biri olan er 22 yaşındaki Barbaros Yılmaz, gözyaşları içinde toprağa verildi. Mersin'in Silifke İlçesi'ndeki yakınlarına acı haberin ulaşması ile birlikte yasa bürünen ilçeye getirilen şehit askerin cenazesi, önce Sayağzı Mahallesi'nde yaşayan halası Songül Yörük'ün evine getirilip helallik alındı. Cenaze daha sonra İmamı Azam Camii'ne götürüldü. Burada düzenlenen törene Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, AK Parti Mersin Milletvekilleri Hacı Özkan ve Yılmaz Tezcan, CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve yaklaşık 4 bin kişi katıldı. Çevredeki binalar Türk bayrakları ile donatılırken uğurlama törenine katılanlar gözyaşı döktü. Şehidin er Yılmaz'ın yakınları sinir krizi geçirirken, anne ve babası öldüğü için onu oğlu gibi büyüten hala Songül Yörük tabuta kapanarak gözyaşları döktü. Şehidin 18 yaşındaki kardeşi Burak Yılmaz ve dedesi Veli Yılmaz ise yakınlarının desteğiyle ayakta durabildi. Vali Özdemir Çakacak dede Vali Yılmaz'a, Tümgeneral Hakan Atınç ise kardeş Burak Yılmaz'a destek oldu. Şehit Barbaros Yılmaz, İl Müftüsü Ali Melek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı içerisinde bulunan şehitliğe defnedildi. 1994 yılında babası Ali Tamer Yılmaz'ın eşi Serap Yılmaz'ı öldürmesiyle annesiz kalan er, 1997 yılında babasının da hayatını kaybetmesi sonrasında teyze ve halaları tarafından büyütülmüştü. - Silifkemersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Mersin PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title