Haberler

Mersin MHP'li Kocamaz Ülkücüden Apo'cu da Olmaz Fetö'cü de Olmaz

MHP'li Kocamaz Ülkücüden Apo'cu da olmaz FETÖ'cü de olmazMERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin 14 üst düzey bürokratının gözaltına alındığı, 11 bürokratın da arandığı FETÖ operasyonunu değerlendirerek, 23 yıldır Tarsus ve Mersin'de hizmet vermeye çalışıyorum.

MHP'li Kocamaz Ülkücüden Apo'cu da olmaz FETÖ'cü de olmaz

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin 14 üst düzey bürokratının gözaltına alındığı, 11 bürokratın da arandığı FETÖ operasyonunu değerlendirerek, 23 yıldır Tarsus ve Mersin'de hizmet vermeye çalışıyorum. Ülkücüden Apo'cu da olmaz FETÖ'cü de olmaz dedi.

Operasyonun yapıldığı gün Ankara'da olan Burhanettin Kocamaz, Mersin'e dönerek Atatürk Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde toplanan kalabalığa hitap etti. 'Hep yanındayız', 'Baş veririz, can veririz yine de seni vermeyiz başkanım' yazılı pankart ve dövizler taşıyan partililer, 'Başkan Kocamaz seni kimse yıkamaz', 'Yılmaz, yıkılmaz, Başkan Kocamaz' sloganları atıp tekbir getirdi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can, Erdemli Belediye Başkanı MHP'li Mükerrem Tollu, Anamur Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe ve eşi Hatice Kocamaz ile birlikte balkona çıkan Burhanettin Kocamaz, operasyonu değerlendirdi.

SUÇSUZLARSA ARAMIZA DÖNECEKLER

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde bugüne kadar bilerek hiçbir haine yer verilmediğini ifade eden Kocamaz, şunları söyledi

Biz dün Ankara'da iken FETÖ terör örgütüne yönelik olarak sabah erkenden bir operasyon başlatıldı. Hukukta bir suçsuzluk kaidesi vardır. Yargılanıp ceza almadan kimse suçlu ilan edilemez. Bu işin bir araştırması elbet olacak. Biz devletimizin polisine güveniyoruz. Ülkemizin selameti ve bekası için sorgular yapılacaktır. Bağımsız adliyemize güveniyoruz. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız sorgulanacak, cevaplarını verecek ve o sorgular neticesinde gerçekler ortaya çıkacaktır. Bundan sonra da aynı şekilde, arkadaşlarımız hesabını verdikten sonra suçsuz görülürlerse görevlerine geri döneceklerdir. Sabırla bekleyeceğiz. Arkadaşlarımız hesabını verecek ve suçsuz bulunurlarsa aramıza geri dönecekler.

BU ŞEHRİ EN SON ÜLKÜCÜLER TERK EDER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısına katılmak üzere Ankara'ya gittiğini belirten Kocamaz, şöyle devam etti

Bizim buradan Ankara'ya gidişimizi, maalesef bizim hata yapmamızı bekleyen bir grup muhalif basın, sanki biz Mersin'den kaçmışız gibi, uzaklaşmışız gibi insanlarımızı yanlış bilgilendirmeye kalktı. Bu ülkeyi, bu şehri en son milliyetçi hareketçiler, ülkücüler terk eder. Bunu fırsat bilen bazı demokrasi düşmanları, ülkede huzursuzluk çıkarmak isteyen ihanet şebekeleri Burhanettin Kocamaz'ın biran evvel görevden alınmasıyla ilgili, ancak kendilerine yakışacak o sufli emellerini ortaya koyacak ifadelerle sosyal medyada insanlarımızın kafasını karıştırmaya çalışmıştır. 62 yaşındayım, 23 yıldır Tarsus ve Mersin'de hizmet vermeye çalışıyorum. Ülkücüden Apo'cu da olmaz FETÖ'cü de olmaz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Atatürk Caddesi Tarsus Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title