Haberler

Mersin Metrosu'nda ön yeterlilik ihalesi sonuçlandı

Güncelleme:

Mersin Metrosu için 9 Ekim'de yapılan ön yeterlilik ihalesinde teklif veren 13 firmadan 9'unun yeterli bulunduğu bildirildi.

Mersin Metrosu için 9 Ekim'de yapılan ön yeterlilik ihalesinde teklif veren 13 firmadan 9'unun yeterli bulunduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 'Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan ön yeterlilik ihalesinin değerlendirmesi tamamlandı. İhalenin ayrıntılı değerlendirme sonucu Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda (EKAP) yayınlandı.

9 teklif yeterli bulundu, ihalenin ikinci aşaması 29 Ocak'ta

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğü İhale Komisyonu tarafından yapılan ön değerlendirmenin ardından teklif sunan tüm firmaların yeterlilikleri ayrıntılı olarak incelendi. İhale komisyonu tarafından yapılan ayrıntılı değerlendirmelerde 9 teklif yeterli bulunurken, 4 teklif yeterli bulunmadı. Fiyat tekliflerinin alınacağı ihalenin ikinci aşaması ise 29 Ocak 2021'de gerçekleştirilecek.

'Mezitli-3 Ocak Hafif Raylı Sistem Metro Hattı'nın inşaat ve elektromekanik sistemlerinin temini, montajı ve işletmeye alınması işi için 9 Ekim tarihinde yapılan ön yeterlilik ihalesine, yerli ve yabancı iş ortaklarının da bulunduğu 13 teklif sunulmuştu. Ön yeterlilik başvurusu yeterli bulunan firmalar ise şöyle açıklandı:

"Dillingham Construction Int+Kiska-Kom İnş. ve Tic. A.Ş. iş ortaklığı, Cengiz İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Zirve İnşaat Taah. Mad. Turz. Paz. San.Tic.A.Ş., Doğuş İnş. ve Tic. A.Ş- Yapı Merkezi İnşaat ve San. A.Ş. ortak girişimi, SMU Engeocom Ltd-Met-Gün İnş. Taah. ve Tic. A.Ş. iş ortaklığı, Şenbay Madencilik Turzm-Azer İn. Servis MMC, Alsim Alarko San.Tesisleri ve Tic. A.Ş., Pers Yapı İnş.+ Astro Üst Yapı A.Ş. iş ortaklığı ve Nurol İnşaat ve Tic. A.Ş." - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title