Haberler

Mersin: Mersin Milli Eğitim Müdürü'nden Dershanelere Uyarı

Mersin Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, İlde Faaliyet Gösteren Dershane Yöneticilerine İşleyiş Esasları Bakımından Usul ve Esaslara Uymayanları Uyararak, "Kurallara Uymayanların Gözünün Yaşına Bakmayız" Dedi.

Mersin Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, ilde faaliyet gösteren dershane yöneticilerine işleyiş esasları bakımından usul ve esaslara uymayanları uyararak, "Kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayız" dedi.

Ersoy, Mersin'de faaliyet gösteren özel dershane kurucu müdürleriyle düzenlenen eğitim değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dershanelerin zaman zaman denetlendiğini hatırlatan Ersoy, "Denetlemelerde hem olumlu hem de olumsuz görünen hususlar var. Dershanelerin sayısı ne olursa olsun. Önemli olan bunların usul ve esaslara göre çalışmasıdır. Dershanelerin devlete karşı bir takım görevleri vardır. İşleyiş esasları bakımından usul ve esaslara göre çalışmayan, aldatıcı tavır içinde olan kurum mutlaka bir gün yakalanacaktır. Devlette çalışıp da sizin dershanenizde görev yapan kişiler içinde aynı yaptırımlar geçerlidir. Belgesiz ve onaysız çalışan kişileri affetmemiz mümkün değil. Kurallara uymayanların gözünün yaşına bakmayız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title