Haberler

Mersin: Mersin'de Yerel Yönetimler

Mersin'in Erdemli İlçesi Belediye Başkanı Musa Mutlu, Esnafa İlçede Eğitim Gören Yüksek Okul Öğrencileri İçin İndirim Kampanyası Düzenlenmesi Çağrısında Bulundu.

Mersin'in Erdemli İlçesi Belediye Başkanı Musa Mutlu, esnafa ilçede eğitim gören yüksek okul öğrencileri için indirim kampanyası düzenlenmesi çağrısında bulundu.

Erdemli Belediye Başkanı Mutlu, belediye tarafından düzenlenen halk günlerinde yaptığı konuşmada, ilçe ekonomisinin limon ve domates yetiştiriciliği üzerine kurulu olduğunu, ancak son 3 yıldır hem üretim fazlalığı ve ihracatın yapılamaması dolayısıyla ürünlerin para etmediğini söyledi. Bu nedenle üreticilerin ve esnafın zor anlar yaşadığını kaydeden Mutlu, ekonomik sıkıntının aşılması ve esnafa sıcak para girişinin sağlanması için ilçede bulunan meslek yüksek okulunda eğitim gören bin 162 öğrencinin ilçeden alışveriş yapmaları için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi. İlçe ekonomisinin canlanması için esnaftan 'öğrencilere yönelik indirim kampanyası' başlatmasını isteyen Mutlu, "Limon'un para etmemesi nedeniyle ilçe ekonomisi tıkanma noktasına geldi. Öğrencilerin yapacağı alışverişlerde harcayacağı sıcak para ilçede kalacaktır. İlçe ekonomisinin hareketlenmesi ve öğrencilerin de alışverişlerinde başka il ve ilçelere gitmemesi için gerçek manada öğrencilere indirim kampanyası düzenleyelim ve hem esnafa hem de öğrencilere yararlı olalım" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title