Haberler

Mersin: Mersin'de Bebek Kaçırma Girişimi

Mersin'de, 5 Günlük Bir Bebeğin, Annesi Tarafından Kontrol İçin Getirildiği Hastanede Kaçırılmak İstendiği İddia Edildi.

Mersin'de, 5 günlük bir bebeğin, annesi tarafından kontrol için getirildiği hastanede kaçırılmak istendiği iddia edildi.

İddiaya göre, olay, Mersin Devlet Hastanesi yeni binasındaki Göz Polikliniği önünde meydana geldi. İzmit Gökcük'te Deniz Astsubayı olan eşi Mustafa Can'ın tayini Mersin'e çıktığı için, eşinden önce geldiği Mersin'de ailesinin yanında kalan Naime Can (33), 5 gün önce Devlet Hastanesi'nde dünyaya getirdiği oğlu Ege Can'ı kontrol için tekrar hastaneye götürdü.

Genç kadın, sarılık olan bebeğini doktora göstermek için poliklinikte sıraya girdiği sırada yanına yaklaşan 1 kişi, kucağındaki çocuğunu kaçırmak istedi. Bu sırada kadının bağırması üzerine panikleyen şahıs, çocuğu alamadan otogar istikametine kaçarak izini kaybettirdi.

Olayın ardından hastane polis noktasına gelerek şikayetçi olan Naima Can, çocuğunu kaçırmak isteyen şahsın, kendisini Hastane Caddesi'nden itibaren takip ettiğini söyledi. Şahsın 25-30 yaşlarında, uzun boylu, saçları dökük, zayıf bir kişi olduğunu belirten Can, "Görsem tanıyabilirim. Hastane Caddesi'nden itibaren beni takip ettiğini fark ettim. Poliklinikte sıraya girmek için fiş aldığım sırada yanıma yaklaşıp çocuğumu kucağımdan almak istedi. Yakasına yapışıp bağırınca kaçtı. Hastanedeki gençler kovaladı ancak yakalayamadı" dedi.

Naime Can, ifade vermek ve fotoğraf teşhisi yapmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title