Haberler

Mersin İtfaiyesi'nden Okullarda Yangın Tatbikatı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde İlköğretim Okulları ve Liselerde Bilgilendirme Toplantıları ve Yangın Tatbikatları Düzenledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilköğretim okulları ve liselerde bilgilendirme toplantıları ve yangın tatbikatları düzenledi.

Mersin'deki bütün okullarda gerçekleştirecekleri yangın tatbikatlarını belli bir program dahilinde sürdüren itfaiye personeli, bu program bünyesinde Ticaret Lisesi ile Sabiha Çiftçi İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrencilere yangın türleri, yangından korunma yolları ve alınacak önlemler hakkında bilgiler verdi. Özellikle evlerde kullanılan tüplerin neden olduğu yangınların nasıl söndürüleceğini detaylı ve uygulamalı bir şekilde anlatan itfaiyeciler, bu tatbikatları tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullarda periyodik olarak gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan itfaiye ekipleri, ayrıca uygulamalı tatbikatlarla yangın söndürme ve yangından korunma yollarını da anlattılar.

(HK-MT-MT-Y)

27.09.2007 15:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title