Haberler

Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncer Aslan Oldu

Mersin İl Hakem Kurulu Başkanlığı Görevinden Alınan Kemal Güven'in Yerine Tuncer Aslan Getirildi.

Mersin İl Hakem Kurulu Başkanlığı görevinden alınan Kemal Güven'in yerine Tuncer Aslan getirildi.

Mersin İl Hakem Kurulu yönetiminin değişmesi dolayısıyla Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği'nde devir-teslim töreni düzenlendi. Törende konuşan eski Mersin İl Hakem Kurulu Başkanı Kemal Güven, bu hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, İl Hakem Kurulu Başkanlığı'na getirilen Tuncer Aslan'a görevinde başarılar diledi.

Aslan ise bu görevi ilk kez yapmadığını belirterek, yıllardır İl Hakem Kurulu Başkanlığı ve dernek başkanlığı görevlerinde bulunduğunu kaydetti. Zamanında Türkiye'nin önde gelen hakemlerinden Selçuk Dereli, Vedat Tan, Vedat Yüksel ve Koray Gencerler gibi isimleri yetiştirdiklerini anımsatan ve hedeflerinin aynı çıtayı yakalamak olduğunu söyleyen Aslan, "Bu başarıların devamını getirmek ve Mersin hakemliğine yeni isimler kazandırmak amaçlarımız arasında" dedi.

Mersin İl Hakem Kurulu'nda değişen yönetimde başkanvekilliğine avukat Orhan Oğuz Çetinkaya, raportörlüğe Vedat Kalkan, hakem atama sorumluğuna Ünal Yıldırım, üyeliğe ise Hüsamettin Çetinkaya getirildi.

(MUÇ-HK-MFS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title