Haberler

Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor Soyunma Odaları

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, "Trabzonsporu kazandıkları için, kendi oyuncularımı da çok pozitif bir oyun oynadıklarından dolayı tebrik ediyorum."

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak, "Trabzonsporu kazandıkları için, kendi oyuncularımı da çok pozitif bir oyun oynadıklarından dolayı tebrik ediyorum. Taraftarımız bugün özellikle bizi destekleme adına tribünleri doldurmuştu. Sağ olsunlar bize destek verdiler. Fakat futbolda bazen, Böyle goller yiyebiliyorsunuz. Bizde bunlardan bir tanesini yedik. Çok kolay gol yiyen bir ekip değildik. Gençlerbirliği maçında bireysel bazı hatalarımızdan dolayı gol yedik, ama takım olmakta böyle bir şey. Bugünden yarına hemen takım olamıyorsunuz. Onun için her yönü ile takım olabilme adına hem taktiksel, hem de bireysel anlamda o takımla birlikte gelişmek lazım. Aynı zamanda bu ortamı sağlayabilecek, çalışabilecek oyuncularım var. Çok kişilikli, karakterli oyuncularım var. Bunları samimi bir şekilde söylüyorum. Böyle olduğumuz müddetçe, 10-12 maçımız var, hiç fark etmiyor. 5 maçı arka arkaya kazanıp, bu ligde istediğimiz noktada bitiş sağlayabiliriz. Bundan hiçbir çekingenliğimiz yok. Oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum. Her zaman yanlarında ve arkalarındayım. Yeter ki şehrimiz, taraftarımız bize inansın. Şunu kesinlikle söylüyorum, biz her takımı, her yerde yenebilecek kapasiteye, karaktere ve güce sahibiz. Bugün burada gerçekleşti. Rakibe yaptığımız baskı, kurduğumuz üstünlük ve pozisyon, hatta rakibin yerde kalması 10-15 dakikanın da böyle geçmesi bu bizim gücümüzü gösteriyor. 2 pozisyona çok takıldım, Nobre'nin omuzlarına basılarak yapılan pozisyonlar penaltı gibi geldi bana. Onları da izleyip, bakmak lazım" dedi.

Hakemin maçı nasıl yönettiğinin sorulması üzerine Bulak, şu cevabı verdi: "Onun takdirini siz yapın. Ben iyi yönetim gösterdiğine inanmıyorum. Rakiplerimizin durumu da bizi endişelendiriyor. Onları hem izliyor, hem de izletiyoruz. Rakiplerimiz yarım pozisyon bulduklarında galip geliyorlar. ya da çeyrek pozisyonları penaltı ile değerlendiriliyor. Ama maalesef bizim bazı pozisyonlarımız değerlendirilmiyor. Pozitif oynama adına, kazanma adına her şeyi yapıyoruz. Göreceksiniz, önümüzdeki günlerde rakiplerimiz aşağıya doğru iniş yapacak, biz yukarı çıkacağız. Bu da yakında olacaktır. Bundan da hiçbir korkumuz yok, ama ligde puan puandır. Bir puan da alsak işimize yarayacak puan olacaktır."

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Oyunun genelinde oyuncularım taktiksel disipline bağlı kaldılar. Neredeyse hiç pozisyon vermeden maçı bitirdik. Fakat, hızlı çıkışlarımızda bir takım sıkıntılar yaşadık. Daha çok çalışmamız gereken ve üzerine eğilmemiz gereken ciddi konular var. Onlarında tamamladığımız zaman daha iyi yerlere geleceğimizi umuyorum. Mersin İdmanyurdu'na bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Trabzonspor Giray Bulak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title