Haberler

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Sağlam: "Medical Park Antalyaspor Maçında Tek Hedefimiz Kazanmak"

Mersin İdmanyurdu, Medical Park Antalyaspor ile yapacağı maç için Antalya'ya gitti.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında, yarın Medical Park Antalyaspor'la deplasmanda karşılaşacak kırmızı-lacivertli ekip, hazırlıklarını tamamlayarak havayoluyla Antalya'ya gitti.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, Medical Park Antalyaspor'un lige iyi başlayan ekiplerden biri olduğunu belirtti.

Antalya temsilcisi karşısında 3 puana ulaştıkları takdirde lige iyi başlayan takımlar arasına girebileceklerine işaret eden Sağlam, "Dolayısıyla Medical Park Antalyaspor maçında tek hedefimiz kazanmak. Oyuncuların durumu gayet iyi. Tek dezavantajımız rakibimizin sahaya bizden daha dinlenmiş olarak çıkmasıdır" ifadesini kullandı.

Kulüp başkanı Ali Kahramanlı da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor karşısında haksız bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Deplasmanda daha iyi mücadele ettiklerini belirten Kahramanlı, "Hedefimiz Antalya deplasmanından puanla dönmek. Takım olarak iyi hazırlandık. Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz" dedi.

Bu arada sakatlıkları süren Erman Özgür ve Fatih Şen'in Antalya'ya götürülmediği öğrenildi.

- MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title