Haberler

Mersin İdmanyurdu Taraftarlarından Yönetime Tepki

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Tevfik Sırrı Gür Stadı dış detay -Mersin İdmanyurdu'nda bir grup taraftartan detay -Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde toplanan taraftarlardan basın açıklaması Mersin İdmanyurdu taraftarlarından yönetime tepki Bir grup kırmızı-lacivertli taraftar, takımın son günlerde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle yönetimi protesto etti Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı sorunlarla adından söz ettiren Mersin İdmanyurdu'nda bir grup taraftar, yönetimi protesto etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Tevfik Sırrı Gür Stadı dış detay

- Mersin İdmanyurdu'nda bir grup taraftartan detay

-Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde toplanan taraftarlardan basın açıklaması Mersin İdmanyurdu taraftarlarından yönetime tepki

Bir grup kırmızı-lacivertli taraftar, takımın son günlerde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle yönetimi protesto etti

Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı sorunlarla adından söz ettiren Mersin İdmanyurdu'nda bir grup taraftar, yönetimi protesto etti.

Takımın, geçmiş sezonlarda maçlarını oynadığı Tevfik Sırrı Gür Stadı önünde toplanan taraftarlar, "Düşmeyeceğiz, düşmeyeceğiz şanlı Mersinim" şeklinde tezahürat yaparak, takımın maddi problemlerini çözemediğini iddia ettikleri kulüp yönetimine tepki gösterdi.

Grup adına konuşan Mersin İdmanyurdu Taraftarlar Derneği Basın Danışmanı Mehmet Ali Yıldız, kötü günler geçirmesine rağmen takıma kimsenin sahip çıkmadığını savundu.

Diğer takımların milli maç arasını, hazırlık karşılaşmaları ve antrenmanlarla değerlendirmesine rağmen, kırmızı lacivertli ekibin tam kadro çalışma yapamadığını söyleyen Yıldız, "Eski başkan Ali Kahramanlı döneminde antrenmana parasal sorunlar yüzünden çıkmayan takımın klasik durumları, hala yaşanmaya devam ediyor. Bu durum tabiri caizse kabak tadı vermeye başlamıştır." dedi.

Yıldız, Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan'ın, takımdaki maddi problemleri çözemediğini iddia ederek, şöyle konuştu:

"Madem para vermiyorsunuz, taraftarlar olarak size çözüm yolunu üretiyoruz. Paranızı hibe edin, kulüp düzlüğe çıktığında tekrar alın. Buna da yok. Peki o zaman o koltukta oturmanın manası nedir? İstifa etmek şerefli bir iştir. Yapamayacağını bilmek, kabullenmek ve bırakmak bir şereftir. Eğer ki Hüseyin Çalışkan ve yönetimi, tavrınız bu şekilde devam edecekse gelin bu şerefe yakışır bir şekilde istifa dilekçenizi yazın, görevinize kendiniz son verin."

Mersin İdmanyurdu'nda oyuncular, kulüp tarafından idman yapılacağı duyurulan perşembe ve cuma günlerinde antrenmana çıkmamış, Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan, oyuncuların alacakları gerekçesiyle idmanı boykot ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını dile getirmişti.

Kırmızı-lacivertliler iki gün süren belirsizliğin ardından, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında karşılaşacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde bu sabah yaptığı çalışmayla başlamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Mersin İdmanyurdu Hüseyin Çalışkan Ali Yıldız Spor Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title