Haberler

Mersin İdmanyurdu'nda Bülent Korkmaz'a Sahte İmzayla İzin Verildiği İddia Edildi

Mersin İdmanyurdu yönetim kurulundaki bazı yöneticilerin cumartesi günü yaptıkları toplantıda teknik direktör Bülent Korkmaz'a sahte imza kullanarak izin verdiği, takımın Antalya kampında da kendisine otel rezervasyonu yapılmamasını kararlaştırdığı iddia edildi.

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Senan İdin, Başkan Yardımcısı Özgür Sanal, Mali İşler Sorumlusu Sedat Aydöver'in de aralarında bulunduğu bir grup yöneticinin kulüp ofisinde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı toplantıda Bülent Korkmaz ile yolları ayırma kararı aldığı öne sürüldü. Yönetimin 'Alacaklarınızı ödeyerek sözleşmeyi karşılıklı fesih edelim' teklifi yapılan Korkmaz'ın bunu kabul etmeyerek ikinci yarı hazırlık kampı için Antalya'ya gittiği bildirildi. Toplantıyı yapan yöneticilerin ise Korkmaz'ın Antalya kampına katılmaması için kendisine sahte izin belgesi düzenlediği iddia edildi.

Ayrıca toplantıda, fikir birliğiyle Hakan Kutlu ile anlaşılarak takımın başına getirilmesinin kararlaştırıldığı ve prensipte anlaşma sağlandığı ileri sürüldü.

BU SAATTEN SONRA BEN YOKUM

Gelişmelerden sonra DHA'nın telefonla ulaştığı Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, şunları söyledi:

"Bu kulübü bu güne kadar böyle yönetmedim. Benden habersiz toplantılar yapılıyor. Hoca gönderiliyor, hoca alınıyor. Kendilerine göre işler yapıyorlar, bunu anlayabilmiş değilim. Bu saatten sonra kulübün başında olmam mümkün değil. Yaptıkları toplantıdan kesinlikle haberim olmadı. Sözleşmesi devam eden Bülent Korkmaz hoca otele sokulmuyor. Bu çok ayıptır. Böyle bir tavır bu camiaya yakışmaz. Bu saatten sonra sadece bu takım ortada kalmasın diye çaba gösteririm."

İMZA BENİM DEĞİL

Bülent Korkmaz için düzenlenen izin belgesinde ismi açılarak imzası bulunan Genel Sekreter Adem Serin ise şunları söyledi:

"Bu imza kesinlikle bana ait değildir. Arkadaşlar kendi, kendilerine toplanıp böyle işler yapmışlar. Bu şunu gösteriyor, bizi dışlayarak kendi aralarında toplantı yapıp kararlar alıyorlar. Toplantıdan ne benim, ne de başkanın haberi yok. Takımın başında Antalya'ya giden hocanın rezervasyonunu iptal ettirmişler. Bu Mersin için büyük ayıptır. Bir hocanın gönderilişi, gelişinin kuralları bellidir. Olan bitene anlam veremiyorum."

TELEFONLA BİLGİ VERDİK

Toplantıyı düzenleyen Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Senan idin ise iddialarla ilgili şöyle dedi:

"Sayın Ali Kahramanlı'ya böyle bir toplantı yapacağımızı bildirdik. Kendisi rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayacağını iletti. Böylece toplantıyı sürdürdük. Çoğunluk sağlanan toplantımızda Bülent hoca ile ikinci yarıya girilmemesi yönünde bir görüş birliği çıktı. Kendisiyle telefonla görüşerek, sözleşmeden karşılıklı vazgeçilmesini istedik. Ancak, kendisini avukatı ile görüşeceğini bildirdi. Kendisi şu an Antalya'da takımın başındadır. Kararı konusunda kendisinden yanıt bekliyoruz. Kendisi hakkında düzenlenen izin belgesiyle ilgili bir bilgim yoktur."

KORKMAZ: RESMİ TEBLİGAT YAPILMADI

Öte yandan halen Antalya kampında takımın başında bulunan Teknik Direktör Bülent Korkmaz ise kendisine ulaşan DHA'ya, "Takımın başındayım" demekle yetindi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz Hakan Kutlu Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title