Haberler

Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Beşiktaş TEKNİK DİREKTÖRÜ AYBABA.

Beşiktaş TEKNİK DİREKTÖRÜ AYBABA: "BÜTÜN OYUNCULARIMI VE BİZİ DESTEKLEYEN TARAFTARLARIMIZI KUTLUYORUM"

MERSİN İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM: "BİZ KAYBETTİĞİMİZ İÇİN BEŞİKTAŞ KAZANDI. KAYBETME ADINA ÇOK ŞEY YAPTIK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Mersin İdmanyurdu'nu 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakipleri karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, şunları söyledi:

" Mersin İdmanyurdu'nun iyi pas yapan bir ekip olduğunu biliyorduk. Gol yedikten sonra çabuk demoralize olduklarını da biliyorduk. Maça baskılı başladık. Golü bulduktan sonra Mersin İdmanyurdu öne çıkmaya çalıştı. Biz geriye çekilip kontrataklarla gol aradık ve ilk yarıyı 3-0 önde kapattık. Oyuncularım bugün çok iyi mücadele etti. 'Koşarak, mücadele ederek, yardımlaşarak takım olma özelliğini kazanabiliriz' diyorduk. Oyun içinde bunun örneklerini verdik. Önümüzde önemli bir maçımız var. Bütün oyuncularımı ve bizi destekleyen taraftarlarımızı kutluyorum."

Teknik direktör Aybaba, Oğuzhan'ın ikinci sarı kartını görüp kırmızı kartla oyun dışında kalmasıyla ilgili de, "Oğuzhan'a yetişemedim. Normalde skor üstünlüğünü yakalamışsak, sarı kartlı oyuncuları 60. dakikada oyundan almayı planlarım. Ama Oğuzhan erken kart görünce, bu gerçekleşmedi" dedi.

Trabzonspor maçının ikinci yarısından itibaren istikrarlı bir görüntü çizdiklerini vurgulayan Aybaba, "Bu istikrar devam edecektir. Sakatlıklar ve kırmızı kartlar dengemizi bozabilir ama içimizdeki arkadaşlarla bunu çözebiliriz" ifadelerini kullandı.

Batuhan Karadeniz'i neden kadroya almadığı sorusuna Aybaba, "Bütün oyuncularımızı kadroya alabiliriz de alamayabiliriz de. Bu benim yetki alanımda. Ofspor maçında performansını beğenmediğim için almadım ama bu demek değildir ki bundan sonra almayacağım. İyi çalışırsa, tekrar kadroya alabilirim" yanıtını verdi.

Karşılaşmanın sonunda Fernandes'in performansının düştüğünün belirtilmesi üzerine Samet Aybaba, "Fernandes, Beşiktaş'ta tüm Türkiye'nin gündemindeki birinci oyuncu. Bence Oğuzhan da bugün çok iyiydi ve sakat olan Muhammed de bunların içine katılabilir" dedib

Aybaba, Almeida'nın uzatma bölümünde kaçırdığı net gol pozisyonu için de, "3-0'dan sonra kaçırabilir. Ama skor 0-0 veya 1-1 iken tehlikeli olur. Sorun yok" ifadesini kullandı.

Beşiktaş'ın Çek futbolcusu Tomas Sivok, takım olarak ilk devre istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını ifade ederek, "İlk yarı 3 gol atarak işi bitirdik. İkinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra savunmaya çekildik. İyi mücadele ettik ve rakibe gol pozisyonu vermedik. Maçı gol yemeden bitirdiğimiz için mutluyum" dedi.

Kaleci McGregor ise kendileri için iyi bir maç olduğunu kaydederek, "İlk yarıda iyi mücadele ettik ve 3-0 öne geçtik. İkinci yarıda 10 kişi kaldık ama buna rağmen, rakibe gol şansı tanımadık" diye konuştu.

MERSİN İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM: "BİZ KAYBETTİĞİMİZ İÇİN BEŞİKTAŞ KAZANDI. KAYBETME ADINA ÇOK ŞEY YAPTIK"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, İstanbul'a kazanma düşüncesiyle geldiklerini belirterek, "Biz kaybettiğimiz için Beşiktaş kazandı. Kaybetme adına çok şey yaptık. Beşiktaş'ın erken kazandığı ve 1-0 öne geçtiği golü biz onlara ikram ettik. Bu golün ardından, böyle seyirci karşısında toparlamak kolay olmuyor. Beraberliği yakalayabileceğimiz birkaç pozisyon vardı. Bunu da başaramadık. Ardından 2 ve 3. golü yedik. Rakibin 10 kişi kalmasından sonra doğru şeyler yaptık. Ancak durumu 3-1'e getiremedik. 3-3 beraberliği sağlayacağımıza inansaydık kesinlikle buradan puan alıp gidecektik. Ancak maalesef planlarımızın dışında oldu" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun futbolcusu Mustafa Keçeli de Beşiktaş'a karşı istedikleri mücadeleyi sergileyemediklerini vurgulayarak, "İyi konsantre

olamadık. Ciddi pozisyonlar verdik. İyi takım görüntümüz var ama neticeye yansıtamıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuk ekipten Murat Erdoğan ise maçın hemen başında 1-0 geriye düştüklerini, daha sonra maçı çevirmenin zorlaştığını anlatarak, iyi konsantre olamamanın sıkıntısını yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Samet Aybaba Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title