Haberler

Mersin İdmanyurdu Maçının Ardından

Trabzonspor TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜNEŞ RAKİP BİZDEN İYİ OYNADI

MERSİN İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM SON YILLARDA TRABZON'DA EN İYİ OYNAYAN TAKIM BİZİZ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1 - 1 biten Mersin İdmanyurdu maçından sonra düzenlediği basın toplantısında, Maçtan önceki kazanma arzumuz maça yansımadı. Fizik gücümüz, moral gücümüz ilk yarıda ne hücumda ne defansta iyi değildi. Oyunda olmadığımızı gördük. Maçın önemini kavrayan oyuncularım vardı, hepsi iyi niyetliydi ama oyuna iyi başlayamadık. Rakip bizi kontrol etti, pas yaptı. Biz de şok olmuş gibi oynayamadık. Baskı yapamadık, rakibin işi kolaylaştı. Dirençli hale getirdi. Orta sahada baskı yapma anlayışında başarılı oldular dedi.

Şenol Güneş, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü

GÜNEŞRAKİP BİZDEN İYİ OYNADI

İkinci yarı golle başladık ama kesik kesik hamlelerle devam etti oyun. İkinci golü bulabilirdik ama rakip bizden daha iyi oynadı. Şu anda Janko'nun müsabaka formunu yakaladığını düşünmüyorum. Bugün oyuncuların istekleri, kazanma duyguları, rakibi rahatsız eden bir oyun tarzı ortaya çıkarmadığı için kazanamadık.

SAĞLAM SON YILLARDA TRABZON'DA EN İYİ OYNAYAN TAKIM BİZİZ

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, Buraya gelirken planladığımız ve kurguladığımız gibi oynadık. Özellikle oyunun ilk bölümlerinde daha az top kaybeden, topun değerini daha çok bilen durumdaydık. Maçta galibiyete yakın olduk. Son yıllarda Trabzon'a gelip bu kadar pozisyona giren, yüksek pas yüzdesiyle oynayan bir takım yoktur. Kazanmayı çok arzuladık ama şanssızlık nedeniyle galip gelemedik. Oynadığımız her maçı kazanabilecek düzeyde oynadık. Olmamız gereken yerin çok gerisindeyiz. Trabzonsqpor'un zaaflarını iyi değerlendirdik. Trabzonspor'un orta sahası yumuşak. Bloklar arasındaki mesafeyi daralttık, presle topu kazanıp kolay kaptırmadık. Böylece Trabzon sıkıntı yaşadı diye konuştu.

SONER KÖTÜ BAŞLADIK KÖTÜ BİTİRDİK

Trabzonspor'un golünü kaydeden Soner Aydoğdu ise, Kötü başladık ve kötü bitirdik. Sahada çok şey yapmak istiyorduk. 1'1'i yakaladıktan sonra hırs geldi ama istediklerimizi yapamadık. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybettiği hafta bu maç bizim için önemliydi ama kazanamadık dedi.

Soner, golün ardından elini gökyüzüne doğru kaldırmasıyla ilgili olarak ise, İki haftadır sakatlığım vardı. Golden sonra hem babam için hem de sakatlıktan sonraki ilk maçımda gol attığım için şükrettim. Her maç biri sakatlanıyor. Üzerimizde bir şanssızlık mı var anlamadım. Sahada istediklerimizi yapamadık diye konuştu.

YASİN ÜZGÜNÜM

Yasin Öztekin ise, Bizim için 3 puan çok önemliydi. Ne yazık ki kötü başladık. Şansımız yoktu. İkili mücadelelere giremedik, iyi oynayamadık. Böyle maçlara daha iyi konsantre olmamız lazım. Son dakikadaki golü atamadığım için çok üzgünüm dedi.X

CULİO KAZANMAYI HAK EDEN TARAFTIK

Mersin İdmanyurdu'ndan Culio ise, Bütün Türkiye müthiş bir maç çıkardığımızı gördü. Bir puan kazanmadık, iki puan kaybettik. Kazanmayı hak eden taraftık. İyi oynadık. Topa sahip olduk ama kazanamadık. Mersin'in puan tablosundaki yeri kimseyi aldatmasın. Bu şekilde oynamaya devam edersek çok zor maç kaybederiz. Çok daha iyi yerlere geleceğiz dedi.

Joseph Boum ise, Maçın bizim için iyi geçtiğini düşünüyorum. Çok yol kat ettiğimizi herkese gösterdik. İyi futbol oynadık. Galip de gelebilirdik ama olmadı diye konuştu.

OLCAN'A KUTLAMA

Trabzonspor Kulübü, Olcan Adın'ın doğum gününü internet sitesinden yayınladığı mesajla kutladı. Mesajda, 30 Eylül 1985 tarihinde doğan oyuncumuz Olcan Adın'ın doğum gününü kutluyor, sağlık, başarı, mutluluk dolu uzun ömürler diliyoruz ifadesi kullanıldı. Olcan doğum gününde gol atamamanın üzüntüsünü yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Şenol Güneş Trabzonspor Olcan Adın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title